Klikovi za konje - kao što je dano?

Njihovi pastuci i vlasnici kobisa nazivaju se odmah nakon pojavljivanja. Ime će biti nepromijenjeno tijekom života životinje. Nadimci za konje su izumljeni ne samo tako. Trebali bi pokazati ljusku kobila i pastuha, kao i njihove jedinstvene značajke. Obriši čistokrvni konji također karakterizira njihov pedigre. Stoga je odgovoran pristup odabiru imena. Požurite nadimke - ne prazan zvuk, položili su duboko značenje.

Kako kliknuti?

Prema pravilima modernog uzgoja, sve životinje nose nadimke koje se formiraju u skladu s određenim zakonima. Na primjer, ometajući konji pokazuju svoje podrijetlo. Po tradiciji, ždrijebe se zove u skladu s prvim slovima imena mame i tate. U Rusiji, često u ime životinje uloženo i sveto značenje. Smatralo se: kako nazvati kućnog ljubimca, pa će se ponašati. Uzeti knjige o literaturi i pobrinite se da.

Kako kliknuti?

Popis imena za kobile

Ako kupite odraslog konja, već ima određeni nadimak. Često vlasnici smanjuju ili mijenjaju. Na primjer, o dobromosnoj tradiciji, Djevojke maras ime mashami. Ako je konj neispravan, onda se zove po odluci vlasnika. Na primjer, zora ili mrlja. Često se stavljaju na načelo prirode konja, njezinu sliku i slično.

Ovdje nema ograničenja. Tribal konji se nazivaju u skladu s pravilima - koriste se prva slova imena majke i oca. Često na početku nadimka koristite pismo pastuha. Ponekad u svakodnevnom životu, inozemna riječ je pretvorena u uobičajenu, na primjer, tako da se crni sat lako pretvara u černoš.

Zanimljivo, ako je konj kupio za djevojku, onda ona odabire svoje ime prikladno. Na primjer, nešto nevjerojatno. Dakle, Mare može nositi princezu nadimak ili njegov omiljeni filmski junak. Što se tiče dječaka, obično preferiraju vojna imena za konja.

Popis imena za kobile

Kako možete nazvati pastuju?

Mužjaci se često koriste u kućanstvu, izletima užitku i školama za jahanje, a aktivno upravljaju iskusni vlasnici na izložbama i sportskim natjecanjima. Zato ime za kobilu ne bi trebala biti samo lijepa, već i plemenita, svijetla i zvonjava.

Zatim se možete upoznati s popisom najpopularnijih ženskih imena za konje, od kojih su neke već navedene u gornjem tekstu.

PismoImena i likemente
ALIAratha, Agatha, Adel, Acacia, akvarel, uredan, glumica, Alice, Alpha, Amabel, Amfora, Anabel, Anabel, Antalya, ArabeSque, Artemis, Astra, Athena.
BBaghir, Ballad, Barcelona, ​​Baryn, Beatrice, vjeverica, božica, bronca, Bulanka, Burk, Oluja, Bianca, Brza, Balla.
NAVanessa, Vanilla, Venera, Venera, Veronika, Venera, Proljeće, vječnost, Virginia, u vlasništvu, val, mađioničar, bljesak, mećavi.
GHavana, Galaxy, Harmonija, Karantura, Hera, Geran, Gerda, Glinka, glukoza, ponosna, hortenska, Gorky, gospođa, Gothić, Graviranje, Grant, Grace, ispaša, grmljavina, glasno.
DDakota, Lady, Djevica, Delta, Jennifer, Ježi, Julie, upozorenja, dinastija, ljubaznost, dionica, pristojna, prijateljska, Chimka, dina.
EEva, EURAASIA, Europa, BlackBerry, Eeri, Hrana, Eenia.
JJacqueline, Firebird, Jasmine, Zhustina, Zhelev, Zhemmin, George, Ženeva, Josephine, George, Svećenica, Juliets, Juliette.
ZdZabava, Riddle, Perky, Zait, zvijezda, zvijezda, jagoda, marshmallow, Zlata, zločinac, Pepeljuga, Zoriya, Dawn.
IIGosha, Igor, Izold, izold, smaragd, elegantan, grožđi, iluzija, carstvo, iriska, iskra, Španjolska.
DoCamellia, kapljica, karamela, klasična, Kleopatra, jagoda, kobra, kobe, mačka, kopija, cimet, lijepa žena, kuba, vodena odjeća, slatka.
LLava, lavanda, laguna, azura, vapna, gutljaj, legenda, lady, Leyla, vrpca, leteće, sloboda, ljiljan, logika, Lolita, Mjesec, Lunar, Luban, Lubava.
MMagic, Magnolia, Malta, Mandarinka, Marie, Marietta, Marquis, Mafija, Melody, san, Milady, Molly, Monica, Muse.
NNarnije, nježna, nježnost, zaboravi me-ne, nemeside, Nefertiti, žada, nadimak, Nicole, Nimfa, Nirvana, Nora, Norveška, Noću, Noah, Noah, Noah, noć.
OOvacije, vatrena, odiseja, olivia, olimpija, omega, jednaga, jednaga, optika, orbiti, orijentacija, orhideja, jesen, Ottawa, Otrada, OZZ.
PPaleta, paleta, Palmyra, Pandora, Panther, Persephone, Peach, Pjesma, Platinum, pobjeda, Polly, poezija, pjesma, Prag, Prairie, Prima, Puma.
RRada, radost, Rainbow, Rebecca, Regina, Rija, Riga, Rosemary, Roseto, Romantika, kamilica, Rokinja, Rubin, rubrika, Rumba.
SSakura, sloboda, slobodna, druga, simfonijska, bajka, grimiz, pahulje, pahulje, sofija, element, strategija, strijela, strijela, Susie.
TTavrida, Tavrija, Taiga, otajstvo, Tequila, Tequila, sjena, Teodora, Tijara, Titana, tišina, Tracy, Cloud, Timporat.
WKomunalne usluge, prijetnja, sreća, Whitney, osmijeh, Ultra, Umku, pametan, bez presedana, uspjeha, utopija.
FOmiljena, Faina, Fantazija, Fauna, Fergana, Ferrari, Fiesta, Philadelphija, Pistachio, Flora, Flora, Florida, Foxy, Formune, Freeda, Fuchsia.
xCharizma, Helga, Helga, Hilary, Sweet, Clapper, Chloe, Holly, Honda, Khokhloma, Chrysanthemum, umjetnik.
CKraljica, Celener, Kraljica, Cytie, Cuccath, Zukeria, Tsukra, tsunami, ciganski, ciganski.
CGaleb, Cales, Crack, Chelsea, Cfervi, Alat, Černoburka, Chernashka, trešnja, poštena, crna, čili, Wonderland, čudo.
ŠokShakira, šaka, luda, Chanel, Chlilin, Cher, čokolada, Škotska, šala, Shchegolich, Sheched, štuka.
EAbby, Evelina, Agida, Eil, Elinor, Elsa, emocija, epoha, era, Erika, Estella, estetika (-a), Eto`l, Ashley.
YuJugoslavija, Yuki, Yuka, Yuna, Junior, Junior, Uni, Junn, Yusita, Utah, Yutana.
JaJava, Berry, Jadwig, Yalta, Jamajka, Yarak, Yaraya, svjetlina, sajam, bijes, jasan, Jasper.

Kako možete nazvati pastuju?

Poznati konji

Profesionalni uzgajivači plemenskih farmi moraju se upoznati s popisom pravila i preporuka za odabir imena za pastuhe osmišljene za sudjelovanje u sportskim natjecanjima ili izložbama.

S ovim skupom pravila možete čitati u nastavku:

 • Kao što je već spomenuto, pastuhov nicki trebao bi uključivati ​​dio imena njegovih roditelja. Najčešće se to radi u skladu sa sljedećim načelom: 1 slovo majčinog klikova = 1 letce helmits, srednja (3 ili 4 slova) naziv ždrijebe mora biti prisutno u ime svog oca (najčešće 1 ili 2 slova). Na primjer, ako je ime žene Anna, a muški - heroji, ždrijebe treba dati sljedeća imena: Abram, Albert, Albus. Izrada: Alba ili Albina.
 • Često su slučajevi kada su oba roditelja pastuha zaradila određene nagrade u sportskim natjecanjima, a također se razlikuju u dobrom pedigreu. U ovom slučaju, pastuh može dobiti dvojno ime koje će biti zabilježeno u dokumentima. Ako pastuh nema dobre pedigre, a njegovi roditelji se ne razlikuju zasluge u sportskim natjecanjima, ime u putovnici je pisano samo jedan.
 • Moguće je odabrati ime za pastuju na temelju imena određenog konjičkog kluba, stabilnog ili farme u kojem je odgojen. U takvim slučajevima najčešće se nalaze dugo imena.
 • Neki su nadimci za pastuće izabrane na temelju pasmine, a ne formira se u ime svojih roditelja. To se odnosi na predstavnike plemenskih farmi, čiji se nadimak izravno odnosi na pasminu i neće imati analoge na drugim jezicima.
 • Često postoje dugo plemenska i lijepa imena na izložbama, ali ih ne koristite u svakodnevnom životu ili tijekom treninga. Na primjer, kobilica s pedigreom za ime Pedigree Eleanora Van-Ponte treba se nazvati jednostavno i kratko - Elya. Konji ne percipiraju duge fraze, čak i ako ih je vlasnik rekao više puta. U najboljem slučaju, u svojoj sjećanju ostat će prva riječ ili prvih 3-4 slogova u dugoj riječi.

Tu je i popis zahtjeva za imena pastuha, namijenjenih sportskim natjecanjima:

 • Nadimak se ne smije podudarati s imenom konja poznate pasmine. Neprihvatljivo je pozvati njegov pastuh s imenom konja koji redovito osvaja svjetske ili međunarodne natjecanja. Isto vrijedi i za dobro poznata povijesna imena: Bucoophal (poznati Jackun Alexander Makedonsky, kojeg je ulijevao u 11 godina, a zatim je osvojio mnoge nacije), poticao (Kaliginov konj - veliki car, koji je proglasio svoga pastuha od senatora) , Waygold (njemački konj, ponovljeni prvak svjetskih sportskih natjecanja).
 • Ako želite dodati pojedinca na ime bilo koje poznate, popularne ili medijske osobnosti, onda bez službenog dopuštenja te osobe, to je zabranjeno.
 • Nema poziva ili opscenog vokabulara u nadimaka ne smije biti sadržana. Osim toga, ako idete na natjecanje u drugu zemlju s drugim jezikom, pobrinite se da nadimak pojedinca se ne podudara s nekim vulgarnim riječima s ovog jezika.
 • Duljina nadimka ne smije prelaziti 18 slova - to je standardno pravilo koje se odnosi na sve bez iznimke.

Ako ste dovršili ime imena imena, to ne znači da će se na ovom radu završiti. Ako ćete staviti svoj pastuju u budućnost na izložbe ili prisutne na natjecanjima, trebate se pobrinuti za sve potrebne dokumente.

Sljedeće će biti predstavljeno podučavanje korak po korak za registraciju vašeg pastuha ili mobitela:

 • Prije svega, trebate registrirati svoju životinju u službenoj organizaciji sudjelovali u pitanjima uzgoja konja.
 • Kontakt stručnjaka za dobivanje stručne procjene statusa vaše životinje, njegove prikladnosti za natjecanja i najviše pedigree. Pripremite se za procjenu sve potrebne dokumente: putovnice svojih roditelja, kao i medicinske dokumente i potvrde koje potvrđuju trenutno zdravlje i odsutnost bolesti pasmina od strane roditeljske linije.
 • Da bi se potvrdilo medicinsko svjedočanstvo, mogu biti potrebne dodatna istraživanja - dostava krvi na pastuju i oba roditelja (uspostaviti srodstvo).
 • Nakon prolaska Komisije, dobivate putovnicu u rukama koje ukazuju na ime, starost, pastuhe parametre, njegovu prikladnost za natjecanja, uključujući informacije o roditeljima i pedijama.
 • Možda ćete također morati registrirati pastuju u plemenskoj knjizi, ako se odnosi na predstavnike slabo zajedničke pasmine. Nakon registracije u ovom dokumentu, vaš konj će nadzirati odbore o odborima rijetkih pasmina.

Tek nakon što ste se bavili popisom zahtjeva za staze, trebali biste se upoznati sa svim dostupnim imenima za vašu životinju. Sljedeći abecedni popis imena savjetodavno je i mogu ih nadopuniti sami vlasnici. Neka od imena koje nisu navedene u tablici prikazane su u gornjim naslovima.

PismoImena i likemente
ALIAbrikos, Absinthe, Avangard, kolovoz, Augustin, Agat, Admiral, Adonis, Azart, Diamond, Ametist, Ameur, Angel, Antey, Apollo, Aragon, Aragorn, Aston, Atton, Atton.
BBosiljak, osnova, bajkal, barce, bard, bingo, perle, plemenit, sjaj, Bolivar, Boston, narukvica, most, Bunter, Buran, Breuchrt, Buyan.
NABabylon, Valpar, Vešunchik, Vjerni, Versailles, Vivaldi, Visog, Viscount, Čarobnjak, Volt, Istočni, vulkan,
GGallant, Gallop, Gambit, Hamlet, Hannibal, Garth, General, Genius, Henry, Cheetah, Hercules, Hercules, Hermes, Hercules, Hermes, Helhaest, Hyacinth, hipnoza, sjaj, Hollywood, Racer, Horizon, Grant, granat, granat.
DDakar, Daniel, Dante, Darco, Jerry, Jean, Joker, Dingo, Don Diego, Dombay, Dragon, Drift, prijatelj, Draw, dim, Daly.
EHuntsman, Egipat, Unicorn, Ekim, Elizej, Yenisei.
JJacques, žargon, biseri, oprema, okrutni, Jibek, slikar, žetelac, Jokej, Jora, puno, svećenik,
ZdZador, zalazak sunca, Star, Zeus, Zenit, Zigzag, Zodiac, Zorik.
IIgrač, idra.
DoCavalier, Capital, Caprice, Carat, karneval, kaskada, Kaštan, Quint, King, Kiparis, princ, lemljenje, koralj, kralj, kristal.
LAzure, Lazurit, Legion, Legon, Leon, Leonard, letenje, lovelace, London, Lord, Lotus, Lucas, Lucius, Lucifer.
MMajstor, magnet, malahit, maraton, Marseille, Martin, Maestro, Meteor, sanjar, sanjivi, Milan, Badend, Mirazh, Mišćel, Mirandir, Michigan, Moment, Monomach, Mramor, Muscat, Mustang.
NNapoleon, anestezija, Narcis, Nacilus, Nemo, Neuron, osim ako ne, nerazumljiv, Nepal, nepobjedivi, neptun (neptil), nefriti, Nick, Nord, niti,.
OOaza, Firegrav, svjetlo, vatra, jedna, odiseja, zlo, ocean, jastog, onyx, Optimus, Oracle, Halo, orao, Orion, Orlando, Orpheus, Oscar.
PPariz, Pegasus, pepeo, Perseus, Peony, Pirat, Peter, Flumber, Pluton, Poker, Polis, Poseidon, potok, prestiž, duh, princ,.
RRobber, Ralph, Izvješće, Rabat, Dawn, Brill, Raphael, Realist, Referenca, REM, RIM, RIM, REEF, Rodrigo, Romantični, Romulus, Ronald, Ruby, Crveni, Knight.
SSalvador, Salvador, Saphire, Saturn, Sedoy, Tajna, Sensei, Serpentine, tornado, lijepa, katedrala, Salomon, Duh, Čelik, Stimul, Stewart, Sudar, SUTTAN.
TTifun, talim, talisman, tamerlan, tango, ples, plesač, pacijent, texas, titan, naslov, topaz, tornado, magla, tulip.
WKutak, ugljen, uzorak, Will, Umberto, Melniku, jedinstven, jedinstven, tvrdoglav, uragan, Uran, uspjeh.
FOmiljena, baklja, fan, Faraday, faraon, faraon, prdac, Fenix, Feodal, Philip, Philip, flamingo, flash, let.
xKarakter, hachiko, Hilton, grabežljivac, hladan, hrabar, Hugo, Helle.
CCvijet, caesar, cent, centrion, Cerber, ciklon, Cymbal, Zirkonija, Citrus, Cutter.
CCharles, Charles, Charge, Charter, Chat, Champion, Chernysh, Churchill, Chester, Crna, Chicago, čips.
ŠokShalun, kadulja, luda, šaman, šansa, Šangaj, Shakespeare, šapat, Sherwood, šerif, sherif, čokoladu, oluju, Schumacher, SHCHERBET, SCHEGOL.
EEvan, Everest, Egoist, Eklaire, Eclipse, ekskluzivni, ekstremni, Elbrus, Elf, Ernie, standard, učinak.
YuZlatar, južno, Eugene, Jug, Julius, Jung, Jupiter.
JaYago, Jaguar, Jakob, Yakov, Sidro, Yamal, Yamato, siječanj, Amber, Yarik, svijetle, pošteno, Yarm, Clear, Hawk.

U ovom trenutku postoje online generatori za konje, možete otići na jedan od tih resursa i pokupiti najvjerojatniji kliker.

Kako nazvati konja u plemenskom gospodarstvu?

Ezoterični i nadimak

Za čistokrvne konje, nadimak se daje Prema određenim pravilima. Oni su nužno uočavaju se kao što je moguće pratiti podrijetlo bilo kojeg ljubimca rođenog u jednoj ili drugoj plemenskoj farmi. Dakle, čistokrvni konj se naziva prvo slovo matičnog imena, a usred imena trebalo bi biti prvo pismo nazvano po ocu. Dakle, ako se kobila zvala grožđa, a dječak je ljut - ždrijebe će nazvati Windsor.

Druga pravila za te konje koje su prepoznate pola krvi ili pionirske polovice. Za takvu djecu, ime počinje Od prvog pisma oca. Važno je napomenuti da se tradicija takozvana konja formirana u Rusiji u 19. stoljeću. Tada je grof Orlov donio svoje liričke konje i postavio cilj uklanjanja inozemnih konja. Stoga je to bilo obvezno jasno pratiti podrijetlo kućnog ljubimca.

Usput, na zapadu postoje neke druge tradicije. Osim slova, od nadimaka roditelja u nadimku, ždrijebe uključuje ime plemenske farme ili stabilnosti gdje je rođen. Stoga, ako pregledavate popise stranih konja - možete vidjeti kako se njihovi nadimci sastoje od nekoliko riječi.

Poznati konji

Klikovi za konje - kao što je dano?

Pitam se da su neki konji u svjetskoj povijesti zbog svojih zasluga. U ovom slučaju, nadimak postaje poslovna karta kobila ili pastuha. Na primjer, naš poznati sportaš filatova na pastuhu Nadimak absinthe Instalirao sam zapis u odlasku i postao pobjednik Olimpijskih igara u Rimu. Tako je konj zauvijek ušao u povijest sporta.

Zanimljivo je da na Zapadu postoji tradicija da nazove djevojčice ili dječaci ždrebica s istim imenom kao i njihovi poznati roditelji.

Da biste to učinili, jednostavno pripisuju broj:

 • Na primjer, ako se palall zove Princeton, princeton će prvi ili princeton nazvati;
 • Djelomično takva tradicija da se formiraju nadimke usvojeni su u ruskom uzgoju konja;

Veliki ruski Skakun

Uvijek u Rusiji uspjeli su cijeniti konje. S obzirom da su skokovi došli iz inozemstva, naša zemlja je još uvijek u stanju odrasti veliki konj. Njegovo ime - analin. Pod kontrolom džokeja nasibove, dobio je najbolji naslov u svijetu utrke. Zoveo ga je "Trice Vene". Takav naslov zaslužuje samo one koji će osvojiti tri različite nagrade. U cijeloj povijesti utrke, malo ga je mogao provesti nekoliko konja. Do danas, u nadimaka mnogih pastuha, možete pronaći Elinske krvne echoes.

Znanost o konjima?

Danas možete upoznati spomenuti zonimiju. To je znanost koja proučava životinjske nadimke, uključujući konje.

Na primjer, oni predlažu da ih formiraju u skupinama:

 1. Na primjer, prema agresivnom i borbenom karakteru pastuha - borca, grozny, uragan, lijepo. A kobila je velika, moćna, vojska, prijetnja i t.P.;
 2. U selima postoji tradicija da daju konj nadimak u skladu s uzorkom slavenskih imena. Na primjer, kobila se može zvati Fekli ili Zlata, Arkadij, Pelagia. No, pastuh nadimka može se odrediti muškim imenima: Tikhon, Dobryja, Efim i tako dalje;

Ezoterični i nadimak

Dugo vremena postojala je uvjerenje o žrtvovanju imena. Stoga je bilo potrebno potrebno Sakrij svoje pravo ime, osobito one pod kojima je čovjek kršten. Witch je pokušao znati pravo ime počinitelja da ga prosuje.

Ista stvar koja se odnosi na životinje. Na primjer, ako je Mare Nick ponoć, malo je vjerojatno da će moći napustiti stabilnu popodne. Stvar je u tome da će loše reagirati suncu i zrake će spaliti kožu.

Ili ranije u kućama puno pastuha i kobila zvali su se samo u rječniku. Nachkon je uzeo uobičajeni rječnik, izabrao željeno pismo i gledao riječi. Dakle, jedan konj nazvan prokleto. To je utjecalo na karakter, a pastuc je bio samo nesmetano. Tako dobro mislim kako nazvati vašeg ljubimca da ne privuku nevolje. Mare je bolje nazvati nježno ime tako da je dobro i mekano.