Životinje brazil

Brazilski octetični šumski pas

Brazil predstavlja 10% sisavaca i vodozemaca, kao i 17% svih ptica koje postoje u svijetu. Osim toga, u Brazilu žive 55 različitih vrsta primata - najveći broj u svijetu. Od dvanaest vrsta sisavaca tropskog pojasa, nastanjena u zapadnoj hemisferi, jedanaest se nalazi u Brazilu, a njihov broj prelazi 600 vrsta. To uključuje nekoliko vrsta obiteljskih mačaka, kao što je uočena Jaguar, i manji - Puma, Sukuaran, Zagaunsi i Ocelot. Među ostalim sisavcima nalaze se: drolja, zabava, tapir, oklopci, dupini, capybaras (riječni glodavci koji dosežu 66 kg težine) i 30 vrsta majmuna.

Brazil je predstavljen najveći svjetski izbor ptica - 1600 različitih vrsta, uključujući papige. Postoji najmanje 40 vrsta lubanja, 120 - gušteri, 230 - zmija, 5 - krokodila, 331 pogleda na vodozemaše i 1.500 vrsta slatkovodne ribe. Biolozi su navedeni u katalogu oko 100.000 vrsta beskralježnjaka, uključujući 70.000 kukaca.

Amazonska džungla je najveća prašuma svijeta, koja zauzima površinu od 5,5 milijuna. kv. KM, od čega 60% padne na područje brazilskih država Acri, Amazonas, par, Mato Grosso i Maranšoao. Preostalih 40% pokriva teritorij i Guian, Surinama, Venezuele, Kolumbije, Ekvadora, Perua i Bolivije.

Amazonove šume su najveći rezervat bioloških resursa svijeta, gdje se nalaze 30 tisuća od 100 tisuća biljaka u Latinskoj Americi. Nije poznato koliko životinjskih vrsta živi tamo, ali znanstvenici procjenjuju taj iznos između 800.000 i 5 milijuna, koji se kreće od 15 do 30% svih vrsta naseljenih na planetu.

Biolozi su napisali nove vrste slatkovodne ribe u katalogu, što rezultira oko 3.000 sorti riba u jezerima i rijekama Amazon. Među tipičnim ribama regije su sljedeće: Piraaruk, najveća slatkovodna riba na svijetu, pojedinačne kopije koje doseže 2 metra duljine i 125 kilograma utegaćeva iz obitelji Karacida, eatera voća, čiji su zubi valjano iz gumenih kostiju i palve zhauari- i konačno piranha.

Žestoka ove krvožedne ribe je često pretjerana. Unatoč činjenici da povremeno Piranha ubija životinje impresivnih veličina, pa čak i ljudi, njihovo ponašanje određuje njihov broj u okolišu. U skladu s velikim rijekama i jezerima Piranha obično ne štete kupanju. Postaju agresivni samo s nepovoljnom položaju.

Amazonija je također najveći hidrografski bazen svijeta, od kojih je ukupna površina od 6 milijuna. kv. Km. Najveća rijeka ovog bazena - Amazon, koji teče u Atlantski ocean. Prosječna potrošnja vode iznosi 175 milijuna. litre u sekundi, što odgovara 20% odvoda svih rijeka planeta.

Brazilski octetični šumski pas

Boa

Brazilski naziv životinje: cachorro-do-mato-vinagra (Kashhor do mata vinagry) - octetični šumski pas.Duljina tijela ovog šumskog psa - od 57 do 75 cm i duljine repa - od 12 do 15 cm. Octetični šumski psi žive u skupinama i zajedno love druge životinje. Živjeti u vlažnim šumama u blizini vode.Šumski psi love popodne, a na noć paketa će se jami ili jarak.

Boa

Uruba

Boa Boa - bliska relativna anakonda. Može se naći u južnoj i središnjoj Americi. Boa Boa živi u raznim staništima: pustinje, tropske šume, savane i područja u blizini naselja. Također može preživjeti na različitim visinama iznad razine mora.

Boa Boa je poznata kao jedna od najljepših zmija zbog svoje šarene kože snimljivim uzorcima. Stoga su ljudi iz antičkih vremena uhvatili te životinje i koristili kožu za izradu odjeće i dekoracije. Visoka potražnja za kožom Boa u prošlosti dovela je do smanjenja broja lopata u divljini. Danas se nalaze na popisu nestajućih životinja.

Boa boa - vrlo velika zmija. Raste tijekom cijelog života. Veličina boa je dugačka 2 noge, ali može rasti do 10-13 stopa. Boa teži više od 100 funti.

Baa Boom tijelo može biti smeđe, žute, crvene, ružičaste ili zelene boje u boji. Njegovo tijelo je prekriveno raznim crtežima - linijama, krugovima, dijamantnim ili ovalnim oblicima. Boja i uzorak na tijelo Boa ovisi o mediju njegovog staništa (oni pružaju kamuflažnu, životinjsku masku).

Baou ima vrlo razvijene zube. Ne koriste se za žvakanje. Zubi se koriste za uvlačenje ekstrakcije. Boa organizam ima toplinske receptore koji se koriste za otkrivanje termalne proizvodnje. Osim toga, pauza koristi "okus" mirisa kako bi pronašao svoju žrtvu. Analizator okusa mirisa nalazi se na jeziku. Boa Boa je noćna životinja (to jest, aktivna za tamno vrijeme).

Uruba

Brazilski jaguar

Ptica obitelji američkih lešinara. Prebiva u toploj i tropskoj klimi Sjeverne i Južne Amerike. Vrsta se distribuira u Sjevernoj i Južnoj Americi, sjeverna granica Arale prolazi na jugu Kanade. Sjeverna populacija zimi migrira na jug.

Te će ptice održati, u pravilu, na otvorenim prostorima, izbjegavajući šumske nizove i gustu vegetaciju. Preferiraju otvorene nizine, polja, brda, kao i gradska odlagališta. Monogamska ptica - muškarac je oprezan nakon jedne žene. Razdoblje reprodukcije - od siječnja do srpnja. Tijekom razdoblja udvaranja, muškarci se spuštaju visoko u zraku, a zatim slijedi spiralno slijetanje i bračni ples ispred ženske. Urubova jaja postavljena su u omotima drveća, na rubu stijena, u napuštenim šupama i drugim poljoprivrednim zgradama. Jedno gnijezdo se može koristiti nekoliko godina. Obično se ženka postavlja od 1 do 3 jaja. Oba roditelja su uključena u postizanje i hranjenje pilića, zatezanje ih.

U letu Uruba glatko usmjerite na nebu. Let se sastoji od nekoliko krila i kratkog planiranja u zraku. Međutim, ako ga usporedite s letom srodnog brušenja Turske, onda Uruba leti iznad i duže. Na tlu, ove ptice skačuju prilično neugodno.

Hrana Padalu. Prilikom približavanja ostacima životinje, natječući se, posebno Griffan Turska. Tijekom opasnosti, može prezirati hranu tako da je lakše letjeti. Tijekom noći ili lova, Uruba je pokucana u velikim jatima. Mirno postoje u blizini ljudskog stanovanja, u potrazi za hranom često se pojavljuju na urbanim deponijama, u blizini viskija, duž cesta za autoceste. Ponekad napadaju domaće ptice i novorođenče.

Brazilski jaguar

Ara

Jaguar Predator Fabrick Fabrick. On pripada obitelji Panthera i treći je u svijetu. Duljina njegova tijela bez repa 120-180 centimetara, rep 50-75 centimetara, visina u širići do 80 centimetara. Težina ove životinje doseže prosječno 80 kilograma. Jaguar ima izvrsnu glatko kožu crvenkasto-bijele boje prekrivene crnim mrljama. Jaguar je vrlo lijepa, jaka i pametna životinja.

Ove grabežljive mačke uglavnom se distribuiraju na američkom kontinentu. Jaguari žive od džungle središnje Amerike do Selve i mat bruto bruto u Brazilu. Te su životinje potpuno uništene u El Salvadoru i Urugvaju i sada su navedene u crvenoj knjizi.

Uglavnom jaguari žive u tropskim kišnim šumama, iako povremeno pronađeni u planinama i na obali oceana. Jaguar lovi u sumrak, šalje svoj plijen iz zasjede. Njegova hrana postaje capybaras, tapir i kopiti. Također nailazi na majmune, lisice, ptice i glodavce. Na oceanu, Jaguar kopa kornjače jaja, pa čak i lovi na Caymans. Jaguar se nikada ne hrani Padalu, pa čak i baca ostatke svog plijena.

Ove grabežljive mačke su teritorijalne, svaki Jaguar ima svoje područje lova do 80 četvornih kilometara. Jaguari usamljenici i javljaju se samo u bračnom razdoblju. Tijekom lova, Jaguar čini niske suze, a u braku glasno vlada. Jaguar ženka vodi 2-3 mladih koji žive s majkom do 6 tjedana.

Tada biraju svoje lovišta i žive sebe. Na narodu Jaguara napada vrlo rijetko, oni gledaju osobu više od znatiželje. Ali se događa da domaća stoka.

U Indijancima s ovom životinjom su povezani mnogo legendi. Oni vjeruju da Jaguar ima snažnu hipnozu i lišava žrtvu priliku da se presele. Drevne mayje smatraju Jaguar sa simbolom vlada bogova. Nesumnjivo, ova grabežljivačka mačka jedna je od najljepših zvijeri našeg planeta i osoba ga mora sačuvati u divljini.

Ara

Bushmaister

Veliki papagaji naseljavaju središnju i Južnu Ameriku, specifično stanište ovisi o vrsti papagaja.

Ara - stoje papige. U divljim uvjetima obično se čuvaju velikim jatima, ali ponekad naselili su male obitelji ili čak parove. Kao dalenici staništa, papige biraju šumovite područja tropskog pojasa. Neki predstavnici žive na nadmorskoj visini od 500 m. Papige imaju nevjerojatno jaku kljunu, s kojom se lako okružuju voćne kosti. Ptice su vrlo voljene od voća i s vremena na vrijeme daju racije za obližnje plantaže voća, ujedinjujuće u jatima 100 ili više pojedinaca. Međutim, općenito, Ara preferira da se drže od čovjeka, kao i druge ptice.

To su vrlo oprezni papagaji, ponašaju se vrlo tiho, a u slučaju napada predatora, objavljuju glasan krik upozorenja i oštro skidaju, okupljajući se u jatima i usko se kreću preko vrhova drveća. Arini glas je glasan i oštar, u uvjetima doma, on ne voli sve. Kao i gotovo svi papagaji, Ara gnijezdi u ljepotika drveća.

Zbog svojih impresivnih veličina, papige Ara su rijetko očvrsnuti u apartmanima, ali ih se lako mogu susresti u zoološkim vrtovima i cirkuskim produkcijama. Ara se često uzgajaju ljubitelje egzotičnih ptica, međutim, donoseći odluku o izboru kućnog ljubimca, treba ga snositi na umu da je ARA gori od učenja od drugih papiga. Ipak, ove ptice poput ljudskog društva, oni su pametni, društveni i znatiželjni.

Bushmaister

Majmuni su podešeni

BushmaisteriliSurukuk(Lat.Lachisis Muta) - otrovna zmija iz igre Guadukov poduzorak. Doseže duljinu od 4 metra. Postoje iznimno rijetki. Prebivati ​​u regijama s debelom vegetacijom u blizini rezervoara. Po prirodi zmije je apsolutno nije agresivan i kukavički.

Postizanje duljine od 4 metra (obično 2,5-3,5 m) i vaganje oko 3-5 kg ​​Surukuka su najrazličitiji predstavnici obitelji Laidukov i jedan od najvećih zmija u Južnoj Americi. Tijelo je gusta, gusta i ima prilično rijedak trokutasti oblik, koji također nije karakterističan za ovu obitelj, što, međutim, ne sprječava da se reptil ostane fleksibilan i pokretni. Cijelo tijelo pokriva gustu veliku skalirana, koja postaje mekša samo na glavi. Glava na Bushmeister.

Boja je vrlo karakteristična i ne dopušta zbuniti Bushmaster s drugim vrstama: žuto-smeđe tijelo (tu su i vrlo svijetle ili gotovo crvenokoseni pojedinci) s uzorkom velikih crnih rombova na leđima.

Ova zmija je čvrsta i čak možete reći izmjereni način života. Većinu dana troše, akumulirajući u debelim šikarama iz sunca. Lov je odabran samo s početkom noći. Iako kaže da glasno kaže, Bushmaserians su skriveni u šikare ili lišće u blizini staze do vodootpora i čekati prikladnu žrtvu. Nevjerojatno pacijent - gladna zmija može pobjeći apsolutno nepomično od nekoliko tjedana.

Unatoč gotovo divovskim veličinama, a opasan otrov Surukuk nepotrebno je tajnovit i vrlo lud, u slučaju približavanja osobi ili velikoj životinji, radije će se sakriti i što je tiši i brže. Ako je zmija uhvaćena u kvaru, ona će se ponašati vrlo neobično - brzo udara u rep repa suhog lišća, Bushmester oponaša zvukove zvečke zvečke zmija.

Majmuni su podešeni

Koralj asp

Pogubljena crvena revu Tuw (Alouatta Belzebul) je endemska od Brazila, sastaje se u jugoistočnom dijelu Amazonije i na području obalnih šumskih područja između Sergipi i Rio Grand-Do Northija. Black Reon (Alouatta Caraya) nalazi se u sjeveroistočnom dijelu Argentine, na istočnim teritorijima Bolivije, na istoku i jugu Brazila ili Paragvaja, a uz Burym Rebu, ova vrsta se odnosi na kategoriju najugjanka Svi predstavnici brojnih vrsta.

Revobuna - Rod, koji uključuje predstavnike širokih majmuna koji pripadaju brojni obitelji u obliku šiljaka. Takvi svijetli i neobični predstavnici razrednih sisavaca i odvajanje primata mogu objaviti vrlo glasne burene zvukove nego i njihovo izvorno ime je zbog.

Tijelo majmuna-rezona je dovoljno veliko u veličini. Duljina tijela odraslih muškaraca doseže 62-63 cm, a ženke - u rasponu od 46-60 cm. Dio repa je ugrađen i nevjerojatno jak, a ukupna duljina repa odraslih muškarca je približno 60-70 cm. U ženki rep ima jednako impresivnu duljinu, koja se mijenja unutar 55-66 cm. Odrasla životinja se odlikuje vrlo impresivnom težinom: masa muškog 5-10 kg i ženska žena - u rasponu od 3-8 kg.

Osobitost izglede revune je prisutnost vidljivih nestraživih nosnica i velikih trideset šest zuba, koji daju sisavcu neke smrtosti, pa čak i žestoko. Čeljust primata je dovoljno široka i malo nominirana u smjeru naprijed, a impresivna veličina očnjaka omogućuju takvu životinju da brzo proizvode kokosove orahe, a također je lako piti mlijeko od njih.

Reuw - jedan od najvećih majmuna Brazila. Takav primat je veličanstveni akrobat, a nevjerojatno mobilni i dobro razvijeni stražnji dio redovito se koristi od strane majmuna kao pete šape. Po prirodi, svi tuneli su mirni sisavci koji zadržavaju aktivnost isključivo u danu.

Koralj asp

Brazilski Grivoy Wolf

Coral Asp prebiva u šumarskim nizovima istočnog Brazila, a zatim jug do platoa Matu-Grosu. Vodi tajni način života, uglavnom noć. Rijetko se vidi na otvorenom području, iako se otkrivanje ovog ASPID javlja čak i blizu ljudskog stanovanja. U močvarama ne živi, ​​preferirajući ili pjeskovito tlo ili vlažno, hladno šumsko tlo, gdje skloništa pronalazi u grmlju i pali lišće. Predstavnici ove vrste zmija su izuzetno teško pronaći i uhvatiti, jer većina njihovog života troše ili, skrivajući se u vlažnim prašuma u pao lišća ili gutanja u zemlju. Zmija pokušava puzati tijekom sezone uzgoja ili na kiši.

Dužina tijela koraljnih ASPID varira od 60 do 70 cm. Glava ima mali i dosadan, kratki rep (oko 10 cm.) Tijelo za hodanje. Usta se ne razlikuju u velikim veličinama, slabo rastezanje.

Ova zmija se hrani uglavnom raznim vodozemcima, velikim kukcima i malim gušterima. Također može jesti gmazove, pa čak i ptice. I u zatočeništvu prehrane za ovu zmiju, morate biti vođeni njegovom prehranom na volji. Možete koristiti madagaskar žohari, cvrčke, male miševe, kišnice. Bez hrane, ASPID može učiniti dosta dugog razdoblja, ali nedostatak vode utječe na zmiju za štetan 3-5 dana, tako da uvijek treba biti čista voda.

Brazilski Grivoy Wolf

Pekar

Chrysocyon Brachyurus (pogled je otvoren 1815.).Obitelj Canidae (pas).Brazilsko ime životinje: Lobo-Guara (Lobo Guara) - Brazilski griv. Unatoč imenu, brazilski griv vuk ima više sličnosti s lisicom nego s vukom. Duljina tijela grivskog vuka s glavom - od 95 do 130 cm, repa dužine - od 28 do 49 cm. U visini brazilskog udjela vuka doseže 90 cm. Životinja se hrani gotovo svima koji mogu uhvatiti ili pronaći, u rasponu od malih životinja do insekata, ali također voli uživati ​​u raznim plodovima. Grivoy Wolf u Savannah, Sumrado i otvorena šuma Brazila i Latinske Amerike.U osnovi, životinja vodi noćni i sumrak način života, a poslijepodne se skriva i spava. Brazilski vuk preferira jedno postojanje.

Pekar

Garpija

Suradnici Njihovo ime mora biti crno-bijela pruga, koja je kao da ogrlica pokriva grlo, prsa i natrag. Bakelije poput bodeža u kraćem od vepra, a probavni sustav u svojoj strukturi podsjeća na probavni sustav preživanih životinja. Pekers - prilično pametne životinje.

Suradnici se drže stada koje se sastoje od 50-60 osoba. Kernel stada je obiteljska grupa, numeriranje 6-30 osoba. Obično za svaki muškarac u prosjeku postoje tri ženke. Stada se drže zajedno tijekom cijele godine. Žive na pojedinačnim teritorijima, pa se ne natječu jedni s drugima. Veličina individualnog sektora pojedinog stada je od 0,3 do 2,8 km2.

Kolakovni pekari imaju posebne žlijezde koji dodjeljuju tajnu mišića. Životinje iz jedne od jedne skupine, izdvajanja ovih glupa. Oni se trljaju s prednje žlijezde, odlazeći na naviku karakterističnog mirisa plemena. Gledanje čekinja na spinalnoj žlijezdi, pekari s silom prskaju tajnu na deblama drveća, grmlja i trave, obilježavajući njezin teritorij. Suradnici su najaktivnije noću. Na sjeveru u hladnoj sezoni često dolaze iz svojih skloništa i dana. Postavi dan troši laganje.

SurajABRAI - vrlo nepretenciozne životinje. Najviše od svega, vole voće, korijenje, žarulje, rizome i sjemenke koji su slomili svoje vrlo jake čeljusti. U nekim regijama, bitna komponenta pekara predstavlja emplaciju ili aguta, ali također ne odbija insekte. Povremeno pekari pojede, male životinje i guštere. Tijekom potrage za hranom, pekari se korijete tlo s penachtom i kratkim, ali iznimno oštri očnjaci dobivaju od tla korijena biljaka.

Garpija

Brodski

Garpia - to su grabežljive ptice obitelji Hawka. Dobili su svoje nepristrano ime zbog sličnosti s antičkim bićima, ptice iz glave žene koja je, prema mitovima, odabrana od kažnjenih bogova, djeca je otela. Ove velike ptice su slične Eaglesu, razlika je samo u setu, nepokrivena perja. Dakle, oni se zovu orlovi, dodajući ime vrste.

Svi predstavnici roda izvana slični jedni drugima. Duljina njihovog tijela kreće se od 70 cm do 1 metra. Masa ženki do 9 kg, muškarci su oko dvije ili tri kg. Krila u pokretu doseže do 2m.

Rep ovih ptica duga, krila široka i kratka. Velika glava s Hokholkom, oči su ogromne poput sova, snažan kljun. Šape su jake s dugim šiljastim kandžama, čiji je duljina oko 10 cm. Perja u gornjem dijelu tijela oboje se u tamnim bojama, a donji dio - svjetliji ili vrlo bijeli.

Sve vrste garpijeva vode dnevni način naseljavanja. Hrana minirana, lov na stabla neprohodnih šuma. U ovom pomaže akutnoj viziji i izvrsnom saslušanju. Garpia može razviti visoku brzinu leta - 80km / h.

Hranite majmunima i drugim sisavcima (lijenim, proteinima, oposums), velike ptice, gmazovi. Južnoamerički orao Jedino jedan od vrsta lovi se na učvršćenom dickeningu. Stanište grabežljivih Gwiang se podudara s teritorijem južnog Amerikanca. Ali se ne smiju smijati se natjecati s većim suparnikom, tako da odabire rudarstvo manje.

Filipinski pogled se češće naziva majmun zbog činjenice da je osnovna prehrana čini majmunom. Stvoreni par ostaje vjeran jedni drugima, ali kada jedan od partnera napusti život, drugi pronalazi drugi satelit.

Brodski

Tukanci

Ovo je sisavac - jedan od rijetkih koji imaju školjku na svom tijelu. On štiti životinje od mehaničkih oštećenja. U ovom trenutku poznato je oko 20 vrsta bojnog broda. Ljuska čine rame, štitove glave i zdjelice. Ova čvrsta zaštita pokriva tijelo životinje na bočnim stranama i stranu leđa. Njegovi dijelovi su povezani uz pomoć elastične tkanine, tako da se borbe može pomaknuti tiho, njegova ljuska ga ne sprječava od toga. Oklop je također prekriven repom i životinjskim šapama, ali oni su nešto mekši, jer se sisavac mora premjestiti.

Važno je napomenuti da sve što nije prekriveno čvrstim oklopom, to jest, želudac i unutarnji dijelovi šapa, mekani, imaju tvrde dlake. Oklopna ljuska može imati bilo koju boju od smeđe do ružičasta, a dlake - od sivo-smeđe do bijele boje.

Zbog činjenice da je na tijelu armadire veliku količinu ljuske, ima prilično tešku težinu za tako malu životinju. Tako da težina sisavca može doseći 60 kg, dok je duljina do jednog metra.

Najčešće životinje žive u stepama i pustinjama, jer ne toleriraju nisku temperaturu. Kao i većina životinja, vode noćni život. Žena je najčešće rođena od 2 do 12 djece. Mladi s otvorenim očima, kao i mekom kožom. Nakon nekoliko sati, djeca počinju hodati.

Ovo je životinja unatoč njegovoj težini, zna kako brzo trčati pa čak i plivati. Prilikom pogleda opasnosti od oklopa, najčešće se trče, kao i tutnjavaju u rupe u kojima su ploče ispravljene na njihovu školjku. Na taj je način iskopao u zemlju, a neprijatelj je teže dobiti. Ako uđete u tijelo okarak, hrana je zgnječena malim pločama, koje se nalaze na prednjem dijelu abdominalnog sisavca.

Tukanci

Leopard

Tukanians - najveći predstavnici odvojenosti dinatlovoida, ističu se svojim egzotičnim izgledom. Izvana su vrlo slični pticama rhinos, ali ne sastoje se. Ove ptice se kombiniraju u obitelj istog imena, numeriranje 37 vrsta, njihovi najbliži rođaci su drvene. Također Tukanov se ponekad zove permeaganda, ali ovo ime nije dovoljno.

Tukanov dimenzije razlikuju se u neznatnom stupnju: duljina tijela je 35-50 cm, težina 150-330 g. Pjesna tijela ovih ptica je gusta, krila i glupo reza rep srednje duljine, šape su male, vrat je kratak, ali skromni omjeri ovih dijelova tijela kompenziraju kljun. On nije samo dugo u Tukanovu, već i širok, kada se gleda od dijela čini se ekstraalnim masivnim i teškim. Zapravo, kljun Tukana teži ne više od kljuna drugih malih ptica, njegova mala masa osigurava zračne šupljine.

Distribucijska zona ovih ptica je ograničena na Srednju i Južnu Ameriku, bez uskih endemica među Tukananima, rasponi svih vrsta su vrlo opsežni. Također monotona i sjedala njihovog staništa, svi bez iznimke Tukan šumskih ptica. Oni su naseljeni gustim šumama, mokrim parelom, predgrađu plantaža i gradskim vrtovima.

Tukanani nisu mrzovoljne ptice, ne samo da tolerantni tretira rođake, već i pokazuju pravu međusobnu. Poput korona, privukli su užurbanosti, i žure da pomognu drugovima i opći napori podižu takvu buku da počinitelj juri da ispada. Tukanani su aktivni samo u svijetlim vremenu dana, uglavnom se kreću u krunama drveća, rijetko se spuštaju na zemlju.

Njihovi pokreti su glasnici, let je težak i kratak, ali vikavi su vrlo piercing. Glasovi različitih vrsta su različiti, ali češće na zvuku nalikuju squabble ili zvoni.

Leopard

Brazilska anakonda

Leopardi pripadaju mačji obitelji, značenju velikih mačaka iz roda Panthera. Ovo je jedan od najčešćih predstavnika zakretanja nakon domaće mačke. Iako su neke od podvrsta praktično uništena i navedena u Međunarodnoj crvenoj knjizi, na primjer, postoje prilično prosperitetne podvrste, afrički leopard.

Leopard je prilično velika mačka koja teži od 30 do 75 kg. Postoje i veći pojedinci teži do 90 kg. Duljina tijela 90-180 cm bez repa. Rep od 75 do 110 cm. Visina u ramenima 80-90 cm.

Struktura lubanje masivna, izdužena, malo niska. Zylovy Arcs postavljene ne-pisbene, nosne kosti sužene iza. U usnoj šupljini, kao i većina mačaka, 30 zuba. Na svakoj čeljusti ima 2 ockle i 6 rezača. Leopardi imaju dovoljno dugog jezika i, poput svih mačaka, opremljena je posebnim tuberkuloma, pomažući odvajanje mesa od kosti i pranje.

Boja se može varirati ovisno o staništu leoparda. Leopardi koji žive u sjevernim područjima raspona, imaju svijetlo crvenokose, žuto-sivu ili svijetložutu vunu. Krzno afričke leoparde crveno-smeđe ili žućkaste.

Osim glavnih boja, cijeli leopard tijelo je prekriveno malim crnim ili utopitim mjestima. Svaki leopard ima individualni uzorak i mjesto mjesta. Mrlje mogu biti oba zvona i krutina. Azijski leopardi imaju veće mrlje, a afrička ima manje mrlje. Postoje melanystove među leopardima, koji se rijetko ne zove crne pantere. Iako crna leopard koža nije u potpunosti crna, uvijek je strašno, kao da je uzorak, mrlje. Većina leoparda od melanista živi na otoku Javi i poluotoku Malacca, ali i u manjoj mjeri pronađena u Indiji i Africi. Crni pojedinci se ne rijetko rađaju u jednom legla s mladom uočenom bojom.

Brazilska anakonda

Saymiri

Ovo je najveći zmija Brazil. Anaconda doseže duljinu do 8 metara, prosječna težina je više od 60 kg (ali postoje i eCcens težine do 250 kg).

Postoji mnogo legendi i legendi o Anacondi, od kojih su neke izložene većim sumnji. Ali da je ovo stvarno velika zmija, nema sumnje. U Brazilu, Anaconda živi tijekom cijelog sliva rijeke Amazona i njezinih pritoka, kao iu području Pantanala i slivu rijeke Parante.

Anaconda - jedan od vrsta velikih zalanja. Životinja lovi uglavnom u vodi, ili iz vode. Zbog visoke težine, na zemlji Anaconda nije dopuštena i ozbiljna opasnost, ako je primijećeno. Prirodni neprijatelj u Anacondu - krokodil ili Cayman. U borbi između tih vodenih predatora, mnogo ovisi o veličini i tko su prvi napadi.

Osjetiti anakond sve to uhvatiti. Snake Hrana - Capybaras i Tapir. Također često je ekstrakcija amazonskih mirominja lijeno. Anakondovi mogu jesti domaću stoku.

Man Anaconda pokušava izbjeći, međutim, svake godine napada na ribare, djecu i druge osobe koje su blizu rezervoara su fiksirani.

Saymiri

Pink Krugitsa

Ovi široki majmuni izgledaju kao većina njihovih rođaka, ali se razlikuju u malim veličinama i jedinstvenoj boji lica glave. Samiri Samiri`s Težina ne prelazi 900 g, a ženke teže samo 700 g. Maksimalna duljina tijela jedva doseže 80 cm, a duljina repa koja obavlja ulogu bilance je 50 cm. Tijelo je prekriveno vunom, tamnom maslinovom nijansom. Posebnost izgleda ovog patuljačkog majmuna je neobična maska ​​na prednjem dijelu. Kombinacija crne kože oko usta i bijelih krugova oko oka u izgledu podsjeća na lubanju. Stoga, mještani zovu Saimiri mrtvu glavu.

Ovi smiješni stanovnici tropskih šuma slični su svim primatima svejedi. Hrane se na biljnoj i životinjskoj hrani. Volim biti ograđen sočnim tropskim voćem i plodovima mnogih biljaka. Drago mi je što mogu uhvatiti i jesti različite kukce, kao i loviti male ptice. Ponekad propasti ptičje gnijezde da uživaju u jajima.

Mali majmuni ne toleriraju hladnoću. Tijekom hladne noći vjetru vrat repa kao šal do zagrijavanja, a također se spuštaju u male pakete do 12 osoba i, grleći se, izgubit će nepovoljne vremenske uvjete.

SayMyiri prilično mir i sofisticiranost majmun. Mnogi ljubitelji egzotičnog sa zadovoljstvom sadrže ih kod kuće. Uz pravilnu skrb, te se životinje lako navikavaju na osobu i postaju zabavne i smiješne univerzalne kućne ljubimce.

Pink Krugitsa

Ljepljivost

U prošlosti je populacija ružičastih čistova bila vrlo brojna, ali danas se stočar ovih prekrasnih ptica stalno smanjuje.
Stanište. Živi u Južnoj Americi i jugoistočnom dijelu Sjeverne Amerike.

Nestaznije kolonije se nalaze u teško dostupnim mjestima (najčešće u ravnopravnim močvarama) u susjedstvu kamonima, infracrvenim i kormoranima. Nakon što je pronašao par, ptice počinju graditi gnijezdo, a razdoblje ženskog postpones 3-5 bijelih u smeđoj logori jaja. Oba roditelja su zauzvrat na temelju zidarstva, a kad se pilići pojavljuju u 23-24 dana, postupak će se pojaviti zajedno, koji do četiri tjedna ostaje u gnijezdu. Mekane kljune pilića na prvi lagano sagnute, a samo na petom tjednu počinju širiti, formirajući lopaticu. Tijekom hranjenja, pilići duboko potiču svoju glavu u otvorenom kljunu roditelja i uzima hranu izravno iz gusara. Fly Colpitsa početi pet tjedana.

Posljednjih godina stanovništvo ružičastih čelika vidio je izrazito, jer za nevjerojatno lijepo perje učinilo je ove ptice masovne ribolove. U Sjevernoj Americi, čelpiri se uzimaju pod zaštitom i ne mogu ometati potomstvo u posebno stvorenim rezervama, ali u Južnoj Americi nažalost, nažalost, nastavlja se nastavlja.

Ljepljivost

Baklinci

Ova vrsta je otkrivena 1817. Možete zadovoljiti ove jedinstvene životinje do kraja nepoznatog Šume Amazonija, kao iu atlantskim šumama Brazila. To opet čini da razmišlja o nevidskoj prirodi i njegovom jedinstvenom svijetu faune. Duljina tijela ovih lijenika je 82 cm, a maksimalna masa doseže 10 kilograma. Ovi slogani nazivaju cervikalni, a pored njih u Brazilu živi Borogorla Lenjiie. Glavna razlika iz vagorskog lijeka iz maternice je prisutnost tamnih mrlje na tijelu životinje. Svi lijenovi vode vrlo sličan način života. No, postoji nekoliko vrsta na koje su tri pločenije lijepe također uključuju, s karakterističnom žućkastom njuškom. Live u prirodi lijena stvorenja, jer moraju imati mnogo truda da dobiju hranu na drveću, na granama koje će iznajmiti.

Baklinci

Brazilska šumska lisica ili vrh

Veliki kormoran nalazi se i na moru i na jezerima i velikim rijekama. On je vrlo nepretenciozan: to je samo važno za njega da su rezervoari bogati ribom prikladni za lov, ispunili su potrebne sigurnosne uvjete i pristupili gniježdu. NEEST Cormorans na drveću, oni će biti vrlo spremni naseliti se u kolonijama pravila i stada.

Gnijezdo cormoranta je poligonalni kuhani bakar, gotovo okrugli kolonu u blizini mjerača visine i oko trećine promjera metara, gusto prekriven smećem ptica. Unutar gnijezda, vrlo plitko, lagano je eliminiran uskrhom korijena i gotovo apsolutno ne sadrži paperjast, vrlo je čvrsto. Često se gnijezda nalaze tako blizu jedan drugome, kao što bi se spojio jedni s drugima, a formirana je neka vrsta zemljišta, sklopljena iz štapa i čvrsto odabrana u leglama ptica.

Jedna strana gnijezda obično se upućuje na vodu, druga čvrsto u blizini zida štapi, tako da dio pilića pilića koriste neku sjenu i tako da su spremljene od vrućine. Cormorans je pao pilići s ribom i štoviše je vrlo osebujan način: odrasla ptica otvara široko rasprostranjen kljun, pokupi piliću glavu u njemu i pridružuje se njegovoj polu-pirjanoj ribi iz želuca.

Cormorans je super, a prekrasan način može zadržati vodu u polu-napunjenom stanju ili tako da su vidljivi samo vrat i glava. Vrlo vješt ptica ronjenja, a djeluje pod vodom ne samo noge, već i krila, to je poput mušica pod vodom, čineći oštre izmjere, rastući i ispuštajući. Hraniti kormoran s ribom, za koje ponekad roni na dubini od 4 m. Nakon lova za ribu, cormorand plutaju nisko spustio glavu i gleda na plijen. Viđenje ribe, zaroni i pogodi ga snažnim udarcem na strani, a zatim snima kljun.

Brazilska šumska lisica ili vrh

Oposatum Gamba

Brazilski naziv životinje: cachorro-do-mato-gralak, cachorro-do-mato, raposa-do-mato, lobinho (Kashhor-do Mata-Greshim, Kashhor Do Mata, RAPOZ DO MATA, LOBINHO) - Šumski kabeli , vrh. Brazilska šumska lisica ili vrhunski živi u ogromnim teritorijama Centralne brazilske visorave, kao iu atlantskim šumama južnog i jugozapadnog Brazila. Također se ova životinja nalazi u Boliviji, Paragvaju, Argentini i Urugvaju. Forest Fox se hrani pticama, miševima, voćem i jajima.

Oposatum Gamba

Mačka Margai

Gambo živjeti na drveću. Ovaj je promišljen 1760. godine i postoji najmanje pet vrsta štetnih šteta. Oposatsum preko Brazila. Dužina tijela Gambo Radi se o pola atera. Izvana, Gamba malo nalikuje štakoru. Oposatim Gamba savršeno se penje na drveće i ima sposobnost noćne vizije. Vizija ove životinje je vrlo osjetljiva, jer vodi noćni život i ne vidi ništa na intenzivnom svjetlu. Gamps žive u gradovima ili blizu gradova, noću su se popeli u stanove ili u tankovima za smeće, gdje traže hranu. Vrlo često, gams umiru na cestama zbog zasljepljujućih svjetiljki za maglu prijevoza.

Mačka Margai

Brazilski smeđi pauk

Margai - mala mačka s dugim repom (na repu je 3/7-3 / 8 od ukupne duljine tijela) i visoke noge. Zaobljene uši. Velike oči, učenik oval. Na rep širokim poprečnim mrljama i prstenovima. Vrh torza iz svijetlo žute do smeđe žute. Trbuh, prsa, grla, brada i unutarnja strana nogu - bijela s poprečnim uzorcima tamno smeđe ili crne. Unutarnja mrlja svjetlija. Omotač oka dugine tamno smeđe. Vanjska strana ušiju je tamna, u sredini, poput ocelota, bijele točke. Mlade životinje su monofon tamne mrlje, šape tamno sive. Duljina tijela 50-80 cm, duljina repa 30-40 cm, visina u širinama - 30-45 cm. Težina: 2,5-4 kg.

Margay - vodi drvenasti način života, savršeno se uspinje na drveće i skokove. Lov dolazi uglavnom noću. Saznajem tvoj plijen ispod kruna drveća. Umjesto progona, preferira biti u zasjedi, tako da ćete napasti žrtvu. Tijekom lova na drveću, skoči iz grane do grane i, poput vjeverice, čak se može spustiti drveće drveće niz glavu. Lako se može objesiti na granu stabla, držeći se za njezine kandže samo jedne šape.

U danu se odmara u špiljama, među gustim šikarama vegetacije ili na granama drveća. Skakanje s visine, Margay sletio na sva četiri šapa, zbog visoke strukture stražnje šape.

Izvan sezone reprodukcije, Margai vodi jedan način života. Pojedinačno zemljište traje 12-16 km2. Zemljišta životinja mogu djelomično preklapati. Granice teritorija mačke znojit će urinu, izmet i tajne mirisa koji se nalaze između prstiju na šapama i na licu. Samtsov ima dodatne žlijezde na repu.

Većina obroka maring make up malih sisavaca (štakori, proteini, oposums), koji žive na drveću ptica i njihova jaja, gušteri, žabe, insekti. Povremeno jede male primati, diktira, tri pločene lijenosti, travu i drugu vegetaciju.

Brazilski smeđi pauk

Brazilski crni škorpion

Brazilski naziv životinje: Aranha Marram (Arania Marum). Brazilski smeđi pauk ima torzo manje od 1 cm i duge i tanke šape.

Brazilski smeđi pauk lov noću, a poslijepodne sjedi pod starom kore drveća, palme ili namještaj u domovima, također se često događa u garažama. Spider je vrlo opasan. Smeđi pauk ugriz gotovo nepodnošljiv. 12 sati nakon ugriza, počinje ozbiljna bol, groznica i gubitak svijesti. Liječenje iz ugriza brazilskog smeđeg pauka - serum antiloxoscico. Posebna aktivnost smeđa pauka u ljeto.

Brazilski crni škorpion

Caiman

Brazilski naziv životinje: Escorpiao Preto (prosto prosto). Black Scorpio nalazi se na zapadu iu centru Brazila. Ovaj brazilski škorpion je veličine oko 6 cm, boja je tamna s smeđim mrljama (ponekad se zove "smeđi škorpion"). Zalogaj željeznog škorpiona je vrlo bolan, tretiran s antiscorpion ili antitutičnim serumom. Black Scorpion ugriza na selu zauzimaju prvo mjesto u Brazilu među svim slučajevima uboda škorpiona.

Caiman

Brazilski žuti škorpion

U prošlosti su ove nevjerojatne životinje imale snažnu vjersku važnost. U nekim drevnim egipatskim kultovima od 1800 g. do N.E., Vjeruje se da su krokodili rođaci krokodila Boga, pod nazivom "Sebek" i bili su predmet obožavanja.

Na otocima Indo-Pacific regija, odnos između čovjeka i krokodila bio je tragičniji i krvi. Na otoku Timor Krokodili godišnje žrtvovali djevičansku djevojčicu. Danas, u suvremenom društvu žrtve još nisu donesene, a kult krokodila je izgubio svoju važnost. Slični kultovi bili su u mnogim kulturama, koji su stvorili krokodili loš reputaciju da danas zadržavaju danas.

Mogući caiman ima tipičan izgled krokodila s relativno dugim, suženim ispred voća. Poštovanje, zahvaljujući posebnoj strukturi kože i raste na glavi, Cayman je najviše poput prapovijesnog čudovišta. Kostić raste, smještene na glavi između očiju i oko njih, nalikuju naočale, odakle i ime Cayman - "Point". Kao i drugi članovi obitelji, Cayman ima transparentnu membranu koja štiti njihove oči pri ronjenju ako su otvoreni pod vodom.

Uobičajeni ton tijela varira od svijetlosmeđe do kestena, protiv kojih je od 4 do 5 tamno smeđeg poprečnih traka na kućištu i 7-8 - na repu. Mnogi haimans dobro se razlikuju u mnogim stanovnicima na obje strane donje čeljusti. Boja očiju od ohlogena do svijetlo smeđe boje.

Tinejdžeri imaju kamuflažu (zaštitnu) žućkasto-zelenu boju s crnim mjestima koja se nalaze duž trbuha i baze repa, postupno se mijenjaju u mat maslinovoj zelenoj boji.

Cayman, kao da kameleon, ima nevjerojatnu sposobnost promjene boje tijela, osobito ako se njezina temperatura padne. U isto vrijeme, postoji proširenje crnih pigmentnih stanica, kao rezultat toga što je tijelo Caymana znatno tamno, stekao tamne maslinovo smeđe boje.

Brazilski žuti škorpion

Krhovit

Brazilski naziv životinje: Escorpiao Amarelo (iskarpiau amarelo). Žuti Škorpion karakterističan je za jugoistočno od Brazila. Ovaj brazilski škorpion je oko 6 cm.

Žuti škorpioni vode noćni život. U poslijepodnevnim satima, sakrijte se ispod drveća, kamenje ili na tamnim mjestima kod kuće. Zalogaj žutog škorpiona je vrlo bolan. Chelves iz ugriza - antieScorpionico ili antiaratiacnoidico ili drugi polivalentni serum. Bijesi žutog škorpiona u urbanom području zauzimaju prvo mjesto u Brazilu među svim slučajevima ugriza škorpiona. Tijekom proteklih 25 godina broj žutih škorpiona u brazilskim gradovima značajno je porastao, a više ljudi pati od ugriza.

Krhovit

Patuljak

Veličina Hummingbird ne prelazi 5 cm, prosječna težina Hummingbird 1,6-1,8 grama. Međutim, među hummingbirds postoje veći predstavnici, takozvani "golyan Hummingbird", čiji su dimenzije u usporedbi s njihovim malim rođacima doista gigantski, težina divovskog hummingbirda može dosegnuti do 20 grama, s duljinom tijela u cjelini u cjelini 21-22 cm.

Svijetlo skakanje hummingbirda, koji se također prelijeva pod sunčanim zrakama s različitim bojama, je predmet njihove male ponose i da su najzanimljiviji migranti naslikali svjetlije ženke. Neki hummingbirds imaju kerching ili malu boju na glavi. Rep hummingbirda, ovisno o njegovom tipu može imati drugačiji oblik, ali, u pravilu, sastoji se od deset perja, također ima svijetlu boju.

Kljun iz hummingbirda je tanak, dug, vrh kljuna najgore rubove. Također, Hummingbird ima podijeljeni jezik. Hummingbirdska krila imaju akutni oblik, na svakom krilu ima 9-10 letaka pera i 6 kratkih malih, koji su potpuno skriveni pod raspadanjem perja. Hummingbird noge su male, slabe i štoviše s dugim kandžama, kao rezultat toga, praktički nisu prikladne za hodanje, zbog čega su kolibrijica većinu vremena u zraku.

Od više od 350 vrsta hummingbirds, samo nekoliko ima sposobnost pjevanja, s glasom hummingbirds izgledaju kao slab tweet.

Hummingbird Let u svojim nekretninama je nešto slično letenju leptira, a što je zanimljivo, hummingbirds su jedine ptice koje mogu letjeti u suprotnom smjeru. Hummingbird Brzina leta može doseći 80 km na sat. Istina, takvi brzi letovi nisu lako za njih, jer se na njima troši velika količina energije, na primjer, ptičje srce ubrzava na 1200 snimaka u minuti, dok čini samo 500 snimaka u minuti.

Patuljak

Kapibara

U ovoj malenoj, veličini miša, životinja je teško pogoditi predstavnik plemićke obitelji primata, na koje, Darwinom, pripada vama. Međutim, ovo je pravi majmunski - patuljak WC, najmanji predstavnik primata na zemlji. Teži alat od samo 100-150g, duljina tijela je 11-15 cm plus duga, 17-22 cm, rep, lako ga je lako postaviti na dlan. Token je lijepa zlatno-smeđa vuna na leđima, glava je ukrašena grivom, a minijaturne ruke četkice s pet prstiju nevjerojatno podsjećaju čovjeka.

Kapibara

Slatkovodni dupin - Ineni (Amazonijski dupin)

Polu-voda sisavac, najveći moderni glodavci. On je jedini predstavnik obitelji Watervinel (hidrokeridae). Tu je patuljak raznovrstan hidrochourus isthmius, ponekad se smatra posebnim pogledom (mala voda). Najviše melankolično i dobro stvorenje na zemlji.

Capirara izvana može usporediti s zamorcima. Duljina tijela odrasle osobe može doseći 1,0-1,35 m. Visina u širinama 0,5-0,6 m. Težina mužjaka varira od 34 do 63 kg. Ženke malo veće, može težiti do 65,5 kg. Capybara živi u Srednjoj i Južnoj Americi, susreću se s obale toplim rezervoarima Argentine, Brazil, Venezuela, Gvajana, Kolumbija, Paragvaj, Peru, Urugvaj, Francuska Guana.

Životni život od 9-10 godina, u zatočeništvu može živjeti do 12 godina. Kapibar su dugo bili pripitomljeni, au nekim obiteljima sadrže domaće životinje. U venezuale, životinje se uzgajaju na farmama, punjenje na meso. Kapirarski meso daljinski nalikuje svinjetini.

Slatkovodni dupin - Ineni (Amazonijski dupin)

Brazilski kratki šumski pas

Anis živi u području vode svih Amazona, čak iu malim rijekama i jezerima. Oni su ponekad zbunjeni plivanjem u Amazonu iz Atlantskog oceana morskim dupinima, ali ulaganje je domaći rezident Velike Južne Amerike, pravi slatkovodni dupin. U usporedbi s morskim grudima, ulaganje je prilično sporo i može razviti brzinu samo do 22 km / h. Inbuy ne formiraju jata, oni lebde sami i obično voljno ići u kontakt s ljudima. Pod vodom, ne pojavljuje se, ulaganje može biti do dvije minute. Težina odraslog deličkog dupina može premašiti 200 kg, ženke su obično manje.

Brazilski kratki šumski pas

Brazilski pauk putnika

Obitelj Canidae (pas).Uobičajeni brazilski naziv životinje: cachorro-do-mato-de-orelha-Curti - Shorwood Forest pas.Brazilski shorowood šumski pas živi u širokom rasponu prirodnih zona Brazila - Atlantske šume, Sumrado, Amazon Sely - gdje god se nalazi zatvorene šume.Shortwood šumski pas vodi noć, jedan način života. Postiže težinu do 30 kg. U popodnevnim satima životinja se skriva u gustim šikarama.

Brazilski pauk putnika

Životinje brazil

Ovaj "kolega" brojnih turista koji posjećuju Brazil bio je rijedak za životinjsku čast da bude navedena u knjizi rekorda gines. Kao rekorder među paucima po broju smrtnih slučajeva za ljude od ugriza. Laptop Pawka-Traveler Paw 13 cm, tijelo - 3-5 cm. Ovi pauci su vrlo agresivni, očnjaci su izloženi prije napada. Njihov zalogaj nije samo smrtni, ali za muškarce je također mučen - dolaze dugo i vrlo bolno erekciju. Učinak neurolicinskog pauka sadržanog u otrovu u potpunosti još nije studirao, posebno, nije poznato kako djeluje na ženskom organizmu. Ali smrtnosti među ženama nakon zalogaja pauka putnika registrirane su.