Bezvenije pijetač mike: neobična priča

Pogledajte fotografiju, ovaj tanak pijetla vadeot pasmina, pod nazivom Mike, živio je, kao i svi predstavnici vrste. Ali ... odsutnost njegove glave istaknula ga je.

To se dogodilo 1945. Uobičajeni popodnevni popodnevni poljoprivrednik Lloyd Olsen, rezident u Coloradu, na zahtjev njegove supruge otišao je na dvorište za ptice do modrice pijetla. Pogled poljoprivrednika pao je na 5,5 mjeseci stare majice.

Bezvenije pijetač mike: neobična priča
Miizless Rooster Mike.

Kao što se obično događa, pijetla je uzeo štalu i odrezao glavu. Ali ovdje se to dogodilo neobjašnjivo: Mike je ustao i počeo žuriti u krugu. Nakon dekapitacije, mnoge piletine mogu potrajati nekoliko minuta u krugu, dok ne umrete u potpunosti. Ali u ovom slučaju, Mike se nastavio ponašati kao da se ništa ne dogodilo.

Mike je otišao, kao i svi pijetlovi, prevareni krila, pa čak i propustili perje. Osim toga, bezdušni pijetla, čuo je plakanje rodbine, uspio je odgovoriti na nekoliko promućenih "bikova". Ali, nakon svega, glavna funkcija Mikea je izgubio zajedno s glavom - pogled.

Bezvenije pijetač mike: neobična priča
Godinu i pol, Mike je postao prava slavna osoba.

Kako se ispostavilo, sjekira je odrezala glavni dio lubanje, ali nije ostavio nije dotaknuo uho, jugularne vene i bazu mozga odgovoran za životinjski motor. Dakle, nastavljajući rasti i dobiti na težini, jedinstveni penis je također posjetio izložbu u Salt Lake Cityju i dobio nagradu od 10.000 dolara. Branio čudo Mikea živio je još 18 mjeseci.