Pasa pasa s fotografijama i imenima

Sadržaj

ALI

Do danas je poznato o stotinama pasmina pasa koje prepoznaju razne svjetske organizacije. U isto vrijeme, treba napomenuti da uzgajivači nastavljaju raditi na eliminaciji novih pasmina pasa, kao i rad na pasmi koja se prilagođava određenim uvjetima, bio je zdrav i imao je i jedinstven izgled. Stoga osoba ima ogroman izbor za sebe prijatelja, pratioca i samo kućnog ljubimca.

Članak sadrži više stotina pasmina pasa, što ukazuje na njihova imena i fotografije.

ALI

Australski Shepherda

B

Unatoč imenu, pasmina je uzgajana u SAD-u. U jednom trenutku pomogao poljoprivrednicima u ispašu i stoci.

Ovo je pas koji uvijek pokušava zadovoljiti vaš vlasnik. Lako je podučavati osnovne ekipe, dok je ljubazno i ​​odgovorno.

Australski ovčar

NA

Ova pasmina se odlikuje silom i izdržljivošću, budući da je bio namijenjen rasponu cijelog stada stoke za velike udaljenosti. Jednostavno odlazite na obuku i uvijek shvatite što vlasnik želi od psa.

Australian Kelpi

G

Ova pasmina je karakterizirana kao inteligentna, ne lišena mentalnih sposobnosti. Ima mekani lik, dok je to dovoljno živahno i aktivan pas. Ima instinkt povezan s domaćom sigurnošću, koja se nalazi na terenu i na olovke.

Australski terijer

D

Ova pasmina je rođena kako bi pomogla lovcima, ali s vremenom je bilo prilagođeno zaštiti raznih objekata. Ova pasmina ima odličan vid, miris, njuh. Kao i glasni glas.

Austrijski pas

E

Pasmina se uglavnom distribuira u Austriji, tako da je izvan granica ove zemlje vrlo rijetko. Pasmine lov, tako da su glavni vlasnici lovaca.

Azavak

Zd

O ovoj pasmini postao je poznat tek 1970. godine, budući da su vodili nomadska plemena.

Pasmina predstavlja takve zemlje kao Mali i Nigeriju. Jako je i izdržljiv, osobito u odnosu na visoke temperature, dok može obavljati i sigurnosne značajke i biti lovački pas.

Akita u

I

Pasmina se odlikuje jedinstvenim izgledom, dok pas ima plemenitog, uravnoteženog karaktera, odlikuje odazovom vlasniku.

Alano

J

Prilično rijetka pasmina, koja nema više od 1000 pojedinaca na svijetu, u isto vrijeme nemaju više od stotinu.

Ova pasmina je uklonio Asirci kao pasmine pasa - ratnici, tako da su preci ove pasmine sudjelovali u bitkama.

Aljaskan Kli-kai

Do

Možemo sigurno reći da je ovo sjeverni Spitz, koji je odgojen u prošlom stoljeću. Izgled, ova pasmina podsjeća na stijenu "HUSKY". Odlikuje se energetskim ponašanjem, dok je dovoljno pametno i inteligentno.

Aljaskan malamut

L

Pasmina se odlikuje vrlo zabranjenim izgledom, ali ima prijateljski karakter i dovoljno ljubazan. Ne tako davno ova pasmina je korištena za sigurnosne značajke, ali u naše vrijeme pas je izgubio te kvalitete.

Američka Akita

M

Ima dovoljno prijateljskog ponašanja, kao i atraktivan izgled. Unatoč posluintnom karakteru, pas je spreman u bilo koje vrijeme kako bi zaštitio svog gospodara.

Američki bandog

N

Ova pasmina zahtijeva pravilan odgoj i trening, nakon čega otvara prekrasne osobine psa čuvara.

Američki buldog

P

Službeno, ova pasmina je postala poznata u kasnom 19. stoljeću. Najbliži rođak pasmine je star engleski buldog.

Smatra se vrlo veselom i prijateljskom pasminom u odnosu na čovjeka.

Američki goli terijer

R

Pasmina je energična i intelektualna, što olakšava proces socijalizacije, ali nužno s treningom i odgojem. Savršeno prikladan kao domaći ljubimac za obitelji koje imaju članove obitelji koji su skloni alergijama.

Američki Staffordshire terijer

S

Ovo je beskonačno posvećen i pun ljubavi, u odnosu na svog vlasnika i obitelji u cjelini. Ona razlikuje i odrasle i djecu, pronalazeći zajednički jezik s njima.

Oglašavanje • Eskimi

Anatolian Shepherda

T

Ovo je prilično pametna životinja koja se lako odlazi za obuku i odgoj. Ostavljajući djecu u društvu ovog pastira, možete biti mirni za posljedice: to je divna medicinska sestra.

Engleski ovčar

W

Prepoznatljiv značajka ovog psa - to je prekrasan pastir i može samostalno upravljati cijelim srdom kućnih ljubimaca.

Engleski buldog

F

Omiljeno zanimanje ove pasmine pasa je provesti vrijeme na kauču pored vašeg vlasnika. Pas bolno prenosi usamljenost i nedostatak pozornosti.

English Cocker Spaniel

x

Pasmina predstavlja pravi lov.

Engleski mastif

C

Takva pasmina je karakterizirana kao dom, zbog prisutnosti uravnotežene i mirne prirode. U isto vrijeme je iskrena i posvećena.

Engleski

Sh

Smatra se najpopularnijom pasmini koja predstavljaju doziranje. U srednjem vijeku, ova pasmina pasa pomogla je osobi da lovi ptice s mrežama.

Engleski igrač terijer

E

U odnosu na čovjeka pasmina je vrlo prijateljski. Ima visoki temperament, tako da je pas prilično aktivan i bučan. Unatoč tome, pas savršeno hvata štakore.

Engleski lisica Khround

Ja

U odnosu na čovjeka pokazuje prijateljstvo, ali ima prirodne instinkte lova. Osim toga, pas je prilično izdržljiv i izdrži dugoročni progon životinja na lovu.

Argentinski pas

Konačno

Argentineov pas u jednom trenutku bio je privučen psećim bitkama, zbog onoga što je pasmina je stekla lošu slavu, koliko je agresivno, stoga zabranjeno u nekim europskim zemljama.

Smatra se lovskim psom, osobito u uvjetima teškog zvijeri.

Afganistan Borzaya

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Predstavlja jednu od najstarijih pasmina i poznata je kao afganistanski ovčar. Glavna svrha je lov za zečeve, antilope i druge zvijeri.

Pasmina se razvija vrlo sporo, jer samo 3 godine života formira priroda životinje.

Apenpinercher

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Smatra se prilično rijetka pasmina i ne preporučuje se obiteljima koje imaju malu djecu.

Pas ima jasno izražen tutrovni instinkt, ali u isto vrijeme pasmina je održavana, aktivna i žustra s psima.


B

Basenji

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To su stvarni drugovi za osobu, budući da je lako i brzo vezan za njihov vlasnik i druge članove obitelji.

Baset

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je pas s velikim intelektualnim mogućnostima, ali voli kad voli i poštovati. Imaju vrlo mirnu temperament, ne zahtijeva ozbiljan fizički napor.

Bedlington terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ima jedinstveni izgled, ali u isto vrijeme pas se odlikuje prisutnošću izraženih lova instinkti, dok ima osjećaj samopoštovanja.

Bijeli švicarski ovčar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina pasa. Ne pokazuje agresiju strancima i životinjama, uključujući pse.

Belgijski bjeloglavac

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Predstavlja spavaću sobu-dekorativnu stijenu, dok se razlikuje jedinstvenim razvojem karaktera. Kada je mladi pas, onda prilično slab i nisko aktivan. Odrasli, dobiva težinu, kao i mišićnu masu i nakon toga postaje aktivan i veselo.

Belgijski shepherda

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas je dovoljno pametan i ima izvrsne sigurnosne karakteristike. Ima živi i intelektualni izgled. U isto vrijeme, ne preporučuje se za neiskusne ili neodlučne vlasnike.

Berne Zeennenhund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovaj pas je svojstven mnogim pozitivnim karakteristikama. Ovo nije samo jaka i izdržljiva pasmina, vrlo je predviđena svom vlasniku i odlikuje se dobromudljivom temperamentom.

Baiver Yorkshire Terrier

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ukrasna pasmina pasa s uravnoteženim temperamentom, ali u isto vrijeme s jakim i voljnim karakterom. Savršeno se osjeća u kućnom društvu čovjeka i životinja.

Bigl

Pasa pasa s fotografijama i imenima

U jednom trenutku, pasmina pasa pomogla je osobi da lovi u male, ali i životinje. Prijateljski, pametan, ljubazan i energičan.

Bichon frizu

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je zabavan i razigrani pas iz prirode. Osim toga, to je hrabar i neagresivan, ali u isto vrijeme ima složeni temperament koji zahtijeva obrazovanje i obuku.

Bloheund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je prava rasing pasmina, izuzetno aktivan, koji zahtijeva stalnu tjelesnu aktivnost. Inače može napraviti trashcake iz stana.

Bobtail

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Bobtail, unatoč strašnom (relativno) izgledu, odlikuju se prijateljskim karakterom i predanošću u odnosu na članove obitelji.

Bologna

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Izgled ove pasmine je iznimno atraktivan i zanimljiv. Oni vole svoje vlasnike, ali nevjerojatno pripadaju neovlaštenim ljudima.

Škotski ovčar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina predstavlja izuzetno energetsku i brzu životinju, tako da treba trajno fizičko djelo.

Bordeaux pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Dovoljno drevne francuske pasmine, od kojih su preci rimskih bitka. U početku se ta pasmina koristila za zaštitu naselja osobe od vukova i medvjeda.

U izgledu nećete reći da ovaj pas ima vrlo prijateljski karakter.

Boseron

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina se odlikuje činjenicom da je to sasvim društveno, jer se odlikuje prijateljstvom, i njegovim rodbinom i drugim životinjama. Intelekt ovog psa je na visokoj razini.

Bostonski terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je pas koji je apsorbirao mnogo pozitivnih i negativnih kvaliteta. Treba kvalificirano odgoj i obuku.

Brazilska fila

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Može uspješno zaštititi objekt koji ga je čovjek uputio. Pokazuje nepovjerenje u nepotrebne ljude, pa čak i na izložbama zadržava svakoga na udaljenosti, uključujući suce.

Bruxelles Griffon

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Unatoč vašim velikim veličinama, pasmina zna cijenu, ali u isto vrijeme pokazuje prijateljske osjećaje i ljubav za igru.

Bulmastif

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina se odlikuje neograničenom predanošću njegovom domaćinu, ali se istovremeno ponašaju nelagodno u odnosu na članove obitelji, znak i prijatelje, hodanje oprezno od stranaca.

Bull terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Prilično ljubazno i ​​tvrdoglav pas, tako zahtijeva kvalificirani pristup u obuci i odgoju. Osim toga, bull terijeri se moraju stalno pratiti, inače će pokušati proširiti granice dopuštene.

Burbul

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To su jaki i beskrajni psi, s lijepo presavijenim tijelom koje zahtijeva konstantni fizički napor. Za njih, svakodnevne šetnje za 5 km su minimalno opterećenje.

NA

Weimaran

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina se odlikuje stabilnim, uravnoteženim karakterom. Pas je snažno vezan za svog vlasnika, ali u isto vrijeme je vrlo prijateljski prema svim ostalim članovima obitelji.

Welsh Corge Cardigan

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Savršeno odlazite na trening u najranijoj dobi, jer je pasmina znatiželjna i ima izvrsnu memoriju.

Velški Corge PemBrok

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina je vrlo prijateljska, što je njegova glavna razlika. Ona ima vedar narav i voli biti stalno u pokretu, pa treba redovito hodati s njom.

Mađarski borzaya

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina se vrlo polako razvija u psihološkom planu, koji zahtijeva poseban pristup obrazovanju i osposobljavanju od rane dobi. Nakon što je primio odgovarajuće odgoj, pas savršeno sluša i razumije svog vlasnika, ne pokazuje agresivnost.

Weethun

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas je pametan, ali tvrdoglav, koji ima brz temperament. Često je teško napraviti potrebne naredbe.

Wolfspitz

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Mnogi nazoveju ovu pasminu "smiješan nizozemski" zbog posebnosti voćnog izražavanja. Pas se odlikuje otvorenim, prijateljskim i društvenim karakterom, koji je vrlo dosljedan s izrazom lica i oka.

East Sibirski Lyk

Pasa pasa s fotografijama i imenima

East Sibirski voli pronaći zajednički jezik s čovjekom bilo koje dobi. Oni su izgovorili lovačke navike, primijetili uravnotežen karakter.

G

Kovačnica

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Gampra preveden iz Armenaana znači veliku i jaku, tako da se pas također naziva armenski vuč. Pas može izvesti različite funkcije.

Nizozemski ovčar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Smatra se prilično pametnom pasminom pasa, što lako odlazi za obuku, odgoj i obuku. Od dugo vremena, nizozemski pastir je obavio sigurnosne značajke. Često se mogu vidjeti kao zagovornici.

Nizozemski smashund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Razlikuje se u ravnoteži i ljubaznosti karaktera, dok se smatra živim i snažnim psima. Oni se slažu bez problema, i s psima i mačaka, uključujući djecu.

Psa

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina vožnje pse čiji korijeni idu daleko u prošlosti. Karakterizira sila, izdržljivost, kao i sposobnost za navigaciju.

Hrt

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina lovačkih pasa, ali ne i namijenjena dugoročnom progonu proizvodnje. Ali kada trčite na kratkim udaljenostima, ovaj pas nema jednak.

D

Dalmatin

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovi psi, ako pravodobno ne počnu ih podići i podučavati od rane dobi, skloni dominaciji. Ova pasmina ima nevjerojatnu snagu i moć. Unatoč tome, pasmina je obitelj i socijalna - prilagođena.

Jack Russell terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Učiti ovog psa na osnovne timove neće biti mnogo poteškoća, jer su ti psi pametni i radoznali. Osim toga, predani su svom vlasniku. Karakterizira se visokom aktivnošću, tako da bi trebala biti zauzeta intenzivnim fizičkim naporom, privlačenjem psa na razne valjanje igara, kao što je Mini-Aditilita.

Dobermanac

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Vjeruje se da su dobrermani zli, puše i neuravnotežena pasmina. Zapravo, uopće nije tako, pogotovo ako počnete ugasiti i trenirati pravodobno.

Drathamar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je poslušna pasmina, ali u isto vrijeme je prilično aktivan i inteligentan. Psi su veseli i posvećeni svom vlasniku.

Stablo

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Predstavlja pasminu pasa utrka, stoga se odlikuje dobro valjanim glasom i lijepim. Ima neovisni lik, tako da pas treba stalno kontrolirati.

E

Euroasier

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas karakterizira prilično uravnotežena psiha i pronicljiv um, što doprinosi brzom odgoju i obuci. Može postati izvrstan pratilac, jer je obvezujući i vlasniku i članovima obitelji, ali u isto vrijeme, s nepovjerenjem se odnose na autsajdere.

Zd

Zapadni sibirski

Pasa pasa s fotografijama i imenima

West Sibirski voli uvijek se odvajala uravnotežena psiha, koja doprinosi mirnom ponašanju. Unatoč tome, pas je živ i mobilni. Osim toga, oni su više trajniji i nepretenciozniji, u usporedbi s drugim pasminama.

Zlatni retriver

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Izuzetno izdržljiv i nevjerojatno snažan pas s prekrasnim izgledom. Imaju izvrsnu memoriju i razvijen njuh. Osjećaju se savršeno savršeno na kopnu iu vodi.

I

Irski vuč

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Smatra se jednim od najvećih pasa na svijetu, jer vučci imaju impresivan rast, kao i jedinstven izgled. Tijelo je mišićavo i dobro razvijeno, a njihovi pokreti su lagani i brzi.

Irski terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Irski terijeri su apsorbirali veliki broj prednosti, unatoč činjenici da imaju razlike raspoloženja. Općenito, aktivno se ponašaju i zabavljaju se.

Islandski pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Islandski pas ima ne-teški instinkt lova. U isto vrijeme, to je neagresivan i znatiželjan, kao i izdržljiv, jer mora obaviti funkcije pastira.

Španjolski Galgo

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Specijalizacija ovog lovačkog hrt je u lovu za zečeve, ali lovci koriste psa koliko i za lovačke lisice i na vepra. Pasmina ima odličan miris, tako da je lako u stanju pratiti bilo koju zvijer.

J

Jorkširski terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Dekorativna vrsta pasa koji brzo mogu donositi odluke, dok pokušava zadovoljiti svoj vlasnik na svaki način.

Do

Kavaler-kralj Charles Spaniel

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Nevjerojatno društveni psi koji vole provoditi cijelo vrijeme sa svojim vlasnikom, neprestano dobivaju pohvale od njega.

Kavkaski pastir

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Njezin pedigre ide prije nekoliko tisuća godina kad je bila prešla s tibetanskim psom.

Različiti pas je jak, ali uravnotežen karakter. Ima veliku obrambenu reakciju.

Cane corso

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas ima dovoljno čvrst i tvrdokorni karakter, tako da se pasmina često manifestira ili pokušava pokazati neovisnost. Stoga je formiranje kućnog ljubimca u pravom društvenom smjeru potrebno što je prije moguće.

Karelian-Finnish Husky

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je veselo i dovoljno veselo psa, a osim toga, ona je pravi lovac, kao i pravi prijatelj bilo koje osobe, uključujući lovce. Pomaže loviti, kako na svinje i drugim životinjama. Smatra se vrlo rijetkom pasminom i jedinstvenom temperamentom.

Patuljast

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina pasa koji je lako odgoj i učenje. Brzo postaje sastavni dio bilo koje obitelji i ima prilično razigran, živahan lik, iako pokazuje nepovjerenje u strance.

Patuljak schnauzer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Unatoč vašim velikim veličinama, pas hrabro može braniti svoj vlasnik i njegovu obitelj, i od autsajdera i pasa, unatoč činjenici da mogu imati značajno, velike veličine.

Curneer terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Psa sa stabilnom psihom i lako se može naviknuti na novo izmijenjene uvjete postojanja. U isto vrijeme, to vodi aktivan način života i uvijek zabavan, i veselo.

Kerry plavi terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To su psi koji se terete za vitalnu energiju, što im omogućuje da budu stalno u pokretu. Za one koji vode aktivan način života, ova pasmina psa postat će pravi pratilac i prijatelj.

Kineski crested pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Razlikuje ove pse jedinstven, možda čak i neobičan izgled. Osim toga, oni su brzo i zauvijek vezani za njihov vlasnik. Stalno gledajte vlasnika u očima, kao da pokušava razumjeti što namjerava učiniti sljedeće.

Koikristond

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To su ljubazna stvorenja koja pokušavaju uvijek biti blizu vlasnika. Osim toga, to su razumni i snalažljivi psi koji reagiraju na uvjete okoliša.

Kromforger

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina je prilično poslušna i kontakt, tako da je lako pronaći zajednički jezik s osobom i članovima obitelji. Različit s inteligencijom i genijalnosti, kao i prava ljubav i predanost u odnosu na njihov vlasnik.

Xolitzkintyley

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Smatraju se dobrim stražarima, kao i pravim pratiocima. Pas je neagresivan i odlikuje se mirno ne olujno ponašanje. Osim toga, pas je veseo i inteligentan, ali se bavi neovlaštenim osobama.

Kurzhaar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Po prirodi, to su izvrsni lovci, ali uvijek postaju puni članovi obitelji. Oni uvijek pokušavaju zadovoljiti svoj vlasnik i istovremeno se smatraju pametnim i dobronamjernim njemačkim legisom.

L

Labradorski retriver

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina se odlikuje svim pozitivnim kvalitetama koje možete govoriti samo. To je neograničeno predviđeno, i njegov vlasnik i svi ostali članovi obitelji. Glavna stvar je da je također beskonačno ljubazno i ​​ljubazno u odnosu na čovjeka.

Labaddedededede

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Kao i ostali labrador, predstavnici ove obitelji savršeno su lemljeni, oboje s odraslima i s djecom. Oni su energični i prijateljski.

Langhaar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas potpuno nedostaje barem neki znakovi agresivnosti. Bilo je poslušno i lako magistrira sve potrebne momčadi. Voli duge šetnje.

Landshir

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To je plemenita pasmina koja zna cijenu jer se uvijek osjeća samouvjereno. Unatoč tome, to je mirna i uravnotežena životinja.

Levrereka

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Psi ove pasmine razlikuju se prilično snažnim stavom prema svom vlasniku i pokušavaju provesti cijelo vrijeme pokraj njega.

Leonberger

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Psa ove pasmine slavi sve potrebne kvalitete koje vole osobu. To su ljudska stvorenja posvećuju svom vlasniku. U isto vrijeme, pas je ljubazan, veseo i prijateljski.

Lhasa apso

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina ima vrlo potlačen karakter, i neće dopustiti da joj se odboji. Pa ipak, to je neupitan podređen njihovom vlasniku, a također prepoznaje sve članove obitelji, ali s nepovjerenjem se odnosi na strance.

M

Majorcan Shepherda

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Po prvi put, pasmina se pojavila na Bolarskim otocima u vlasništvu Španjolske u 16. stoljeću. Koristi se kao pastirski pas.

Postoje 2 vrste ove pasmine: dugo kose i kratke kose. Kratkokosi pastir koristi najveću popularnost.

malteški

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina pasa je vrlo popularna jer ima blagi, prijateljski karakter. Osim toga, dovoljno su pametni i brzo ovladaju svim timovima. Temperament kod pasa živi i aktivni, tako često sudjeluju u valjanim igrama.

Pug

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Su dobri za svakoga u bilo kojoj obitelji, bez obzira na to postoje li neke druge životinje. Osjećaju se sjajno u bilo kojoj tvrtki.

Mittelshnauzer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ne tako davno, psi ove pasmine bili su u službi raznih njemačkih poljoprivrednika. Pas je prilično vrijedan i dobroćudan, tako da može biti pravi prijatelj i pomoćnik za osobu. Osim toga, mithelshuzeri mogu lako zaštititi vlasnika i svih članova obitelji.

Mudi

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je radni pas koji može izvesti različite funkcije kao što su lov i čuvari. Osim toga, to može biti prijatelj i pratilac za bilo koju osobu.

N

Neapolitan mastif

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina je uvelike popularna zbog impresivnog i izvanrednog izgleda. U pravilu, ova pasmina je mirna i neagresivna u bilo kojoj atmosferi.

Njemački boksač

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Smatra se jakim, uravnoteženim i mirnim životinjama. Osim toga, pas ima niz izvrsnih kvaliteta, kao što je hrabrost i budnost, kao i naklonost vlasnika.

Njemački pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Unatoč vašim impresivnim veličinama, životinja nježno i ljubazno. Mogu obavljati mnoge funkcije. Mogu biti oprezni i zastrašivi stražari, pacijent i uravnotežene dadilje, vjerni prijatelji, nenametljivi članovi obitelji i t.D.

Njemački ovčar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Svi znaju da je to prilično pametna i inteligentna pasmina pasa, koja je sposobna obavljati mnoge funkcije, iako je njezina glavna specijalizacija sigurnosne funkcije. Nije ni čudo da njemački pastiri služe u vojsci, u Nacionalnoj straži, u podjelama koje se specijaliziraju za lokalizaciju prirodnih katastrofa, uključujući u odvajanje spasitelja.

Njemački pincher

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je pas koji je obdaren prirodom irresoribilne energije, koja bi trebala biti pravilno usmjerena iz rane dobi, angažirana u svakodnevnom obrazovanju i osposobljavanju. Ovaj pas mora jasno znati što je to moguće i što ne može.

Njemački Spitz

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je pas koji je snažno vezan za svog vlasnika i snažno ohrabrujuće ako vlasnik nije blizu nje. Zahtijeva pravodobno i pravilno odgoj.

Norveški bukhund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Razlikuju se po tome što imaju solidan skandinavski karakter i snažan sigurnosni instinkt. U odnosu na ljude ne pokazuju najmanju agresiju, dok se razlikuju, gdje odrasli i gdje djeca. S djecom se ponašaju osobito prijateljski.

Norwich terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

U usporedbi s mnogim drugim stijenama terijera, postoji više uređena, tako da ne stvaraju prekomjerne buke i ne dovode do osjećaja pretjerano nervoze. Osim toga, pasmina se odlikuje inteligencijom i inteligencijom.

Newfoundland

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina je uvelike popularna jer se vjeruje da u potpunosti nema agresivnosti u odnosu na čovjeka i druge životinje. Stoga možemo sigurno reći da je ovo vrlo mirni pas, s svećeničkom karakterom.

P

Papillon

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Razlikuje se u visokoj inteligenciji, unatoč skromnim veličinama. Među dekorativnim stijenama nalazi se na 2. mjestu u vremenu. Lako odlazi na obuku.

Pekenese

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Dekorativna pasmina, koja često podsjeća vlasnika svog plemenitog podrijetla. Dakle, vole napraviti pse ove pasmine, plaćaju im maksimalnu pozornost.

Pirenean Shepherda

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Glavna specijalizacija ove pasmine je zaštita stada. Dakle, pastiri se naširoko koriste.

Pirenejski mastif

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ne prepoznaje strance, ali u odnosu na ljude i druge pse se ponaša mirno, neopravdano. Ovo je, prije svega, pouzdan prijatelj koji ima lošu razinu inteligencije.

Pokazivač

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Jedinstvena pasmina pasa, koja se razlikuje samo silom, već i u milosti. Na prvi pogled, ovo je prilično miran i flegmatski pas. Zapravo, ova životinja je puna energije iznutra, o čemu svjedoči njegovo ponašanje na lovu.

Pomeranian Spitz

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Unatoč činjenici da Spitz ima dekorativni izgled, ne možete reći ovaj lik jer je to žustar i hrabri pas. Stoga, unatoč ne-velikim veličinama, pas se lako može ustati za svog gospodara.

Prag Krysarik

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas je miran i dovoljno pametan, pa će moći donijeti sa svim članovima obitelji, uključujući i životinje. Savršeno se osjeća pored djece koja vole zavarati.

Pudlica

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Padel je poznat po onima koji se odlikuje izvanrednim izgledom. U isto vrijeme, treba napomenuti da je to aktivan pas koji ima osjećaj samopoštovanja.

R

Riseenshnauzer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je prilično znatiželjan i pokretni pas, koji se manifestira mir i prijateljstvo. Unatoč tome, pas je predviđen svom vlasniku i hrabro ga će ga braniti.

Rhodesian Ridgeback

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Zbog nečistoće "vruće" afričke krvi, ovi psi su karakterizirani kao hrabri i hrabri.

Rottweiler

Pasa pasa s fotografijama i imenima

ROTTWEIL je primio naziv pasmina iz grada i predstavlja najstariju pasminu pasa.

Vjeruje se da Rottweilers predstavljaju visoko inteligentne, misleći pse koji hvataju promjenu raspoloženja svog vlasnika.

Ruska PSOVaya

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To je jedna od pasmina lovačkih pasa koje pokazuju agresiju na razne životinje. Ima dobar vid i moć. Radi vrlo brzo, osobito na kratkim udaljenostima.

Ruski lovački španjol

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovaj pas može postati pravi prijatelj i pratilac, dok voli pokretne igre i duge šetnje. Vodi aktivan način života, punjenje energije drugih.

Ruski terijer igračaka

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina je definitivno posvećena svom vlasniku, dok pas ima veselu i razigranu temperament. Osim toga, lako se odlazi za obuku.

S

Salyuki

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Oni se također nazivaju perzijskim hryhounds. Odlikuje se neovisnim karakterom, ali u isto vrijeme uravnotežene i pacijentske životinje. Može dugo trajati plijen.

Samozvan pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Zove se pasmina čim samozvane Husky i karakteriziran je kao jedinstven jer ima izvorni izgled, kao i kongenitalno prijateljstvo.

Šerbar

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je prilično velika vrsta pasa, iako ima mekanu i suprotnu temperaturu. Pas se jednako nježno primjenjuje na sve članove obitelji, a posebno za djecu.

Siba ina

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas ima prilično neovisni temperament, stoga zahtijeva stalnu pažnju i kontrolu ponašanja. Bez pomoći stručnjaka ispravno podići i naučiti životinju dovoljno.

Sibirski haski

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Izračunati na prilično rijetku pasminu pasa. Pas na prirodnoj razini postavio je ljubav prema čovjeku i gramu agresije.

Središnji azijski pastir

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Alabai, tako i drugi nazvao ovu pasminu pasa, razlikuju se u uravnoteženom i otključavajućem karakteru. U slučaju agresije, najprije upozorava osobu s glasnim lare.

T

Tajvanski pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina ima izvrstan miris, viziju i slušanje. Ovo je jaka i neustrašiva pasmina, posvećena svom vlasniku. Pokazuju ekstremno nepovjerenje u nepoznate ljude.

Tibetanski terijer

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Stručnjaci vjeruju da je to najpristupačnija i prijateljska pasmina pasa, koja se lako vjeruje od strane najupoznatijih ljudi.

Tosa u

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Može se reći da su to pravi ratnici koji ne osjećaju bol. Oni napadaju odmah, bez ikakvog upozorenja, pa bi trebali biti oprezni.

W

Mali hrt

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Povijest pokazuje da je glavni smjer vitalne aktivnosti ove pasmine loviti za zečeve. Ima elegantnu figuru, ali u isto vrijeme predstavlja snažan i brz pas, s uravnoteženom psihom.

F

Psa

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pasmina, koja se brzo specijalizirala, jer se lako odgaja i brzo uči. Osoba ne pokazuje nikakvu agresiju i vrlo je predviđena svom vlasniku. Ne voli ostati sam i snažno kralj.

Finski pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To su pravi lovci, tako da vole hodati puno s vlasnikom. Pasmina je aktivna samo na lovu, au uobičajenom okruženju donekle phlegmatic, dok je prijateljski u odnosu na čovjeka.

Finski lappund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pravi roboti, koji su prilagođeni najtežim uvjetima, kao i na najopasniji i najopasniji rad.

Psi se mogu manifestirati kao lovci, kao i pastiri.

Francuski buldog

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Uvijek žali zbog njihovog teritorija, ali u isto vrijeme pronađite zajednički jezik sa svim članovima obitelji.

x

Khananijski pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Pas ima prilično neovisan i temeljni karakter, ali to ne znači da ona ne voli svog vlasnika i ne predviđa ga on. Radije voditi stakao životni stil i osjetiti hijerarhiju. Biti u obitelji, ponašaju se kao u stadu, koji podnosi svom vlasniku (vođa).

Howava

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Samouvjeren i pokretna pasmina pasa, ali istodobno se ponaša mirno i inteligentno. Može brzo odgovoriti na vanjsku opasnost.

Hrvatski shepherda

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Odrasli, obrazovani pojedinci razlikuju se u promociji i spretnosti. Vrlo cijeni komunikaciju s čovjekom.

C

Klopa

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Prema riječima stručnjaka, pasmina chow-chow se odlikuje oštar i suptilni um, kao i neovisni temperament. Dakle, pas ima vrlo razvijen osjećaj samopoštovanja. Može se uočiti zbog činjenice da ne uzima puno milovanja i preferira da ostane na daljinu.

Kinuk

Pasa pasa s fotografijama i imenima

To je snažan, energičan i živahan pas, koji je potreban stalni fizički napor.

Chihuahua

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Postoje dvije vrste pasminskih sorti - dugo kose i kratke kose. Oni se ne razlikuju ne samo različitim vunenim, već i prirodom ponašanja.

Sh

Oštroe

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ohartei karakteriziraju i psi koji imaju dobar karakter kao i um i inteligenciju. Oni su vezani za njihov vlasnik i kod kuće pokazuju prijateljstvo u odnosu na sve članove obitelji.

Shapelanda

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Tijelo psa prekriveno je debelom vunom s podlogom plavo-sive boje, iako ova pasmina može imati različite boje.

Kolie

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovaj pas nije velika veličina s dugom vunom, koja se odlikuje prilično lijep izgled. U isto vrijeme je lišeno nespretne i grubosti.

Shipperke

Pasa pasa s fotografijama i imenima

WaterDowed nema velikih veličina koje karakteriziraju osjetljive. Pas je energičan i čuva nepoznate ljude na daljinu. Osim toga, pas je znatiželjan i aktivno zainteresiran za vanjski svijet.

Shih tzu

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Dekorativni pas, dovoljno aktivan, s neovisnim karakterom. Uzgajati inteligentne i prijateljske u odnosu na čovjeka. Jednako tako ljubazno primjenjuje se na sve članove obitelji, iako najviše voli svog vlasnika.

E

Airedale

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina je prikladnija za mobilne, vesele ljude i kontraindiciran ljudima lijenim i većim. Zahtijeva veliki životni prostor i stalnu pozornost.

Estonski pas

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Lovačka pasmina psa, koji se odlikuje prilično tvrdokornim karakterom, ako ne i za početak pravovremenog i kvalificira da ga nauči i trenira. Preferira mnogo za kretanje, uključujući i druge pse, jer ne pokazuje nepotrebnu agresiju.

Eshtrelskaya Shepherada

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ovo je podebljana i energetska pasmina s brzom reakcijom. Kupil pas poslušno obavlja sve momčadi svog gospodara. Razlikuje odrasle osobe i djecu s kojima se ponaša mirno i zaustaviti se.

Ja

Yamtund

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Ova pasmina je švedski šešir, koji se odlikuje hrabrošću, energičnom, tvrdoglavošću, lojalnošću i društvenošću. Ovo je miran i ljubazan pas povezan s vlasnikom, kao i drugim članovima obitelji. Pas je stalno u ljudskom društvu, jer ga neprestano treba.

Japanski Hin

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Čini se da je ovaj pas lišen glasova, jer je rijetko kad. Ona nema nagovještaj agresije, ali ne zahtijeva mnogo pozornosti. Uči lako i brzo. Naredbe ne žure i čini se da je pas tvrdoglav. Zapravo, po prirodi, to je obični flegmatičan.

Japanski Spitz

Pasa pasa s fotografijama i imenima

Slatka životinja nije velika vrijednost, zbog onoga što ljudi koriste popularnost i pažnju. Životinja je izuzetno aktivna i posvećena svom vlasniku. Osim toga, pas je neustrašiv i može dobro poslužiti kao izvrstan stražar. Savršeno se dobiva s djecom i stanovima starije dobi.

Konačno

Kažu da je pas prijatelj čovjek. Ako mislite samo ovaj koncept, onda to nije dovoljno o tome što. Pas nije samo prijatelj čovjek, ona je također branitelj i pomoćnik. Pravilno obrazovani i naučeni čistokrvni pas mogu obavljati mnoge funkcije, a ne samo u obitelji, već iu raznim vladinim agencijama, raznim smjerovima. Zahvaljujući razvijenom jugu psa, ona postaje neophodna u operacijama pretraživanja i spašavanja. Samo pas može pronaći osobu koja je pod ruševinama.

Psi pomažu da prate kriminalce, kao i neutraliziraju gangstere i teroriste. Psi se također nalaze u vojnoj službi, radeći sa sapiračima i liječnicima, štedeći život vojnog osoblja. Recite da je pas prijatelj čovjek, to nije ništa reći. Tko ne poznaje vodilice ili pse? To su prilično inteligentne životinje s velikim funkcionalnim značajkama. Ljudski zadatak je samo pravilno koristiti taj potencijal. Tijekom stoljeća, psi pomažu osobi da preživi u takvim teškim uvjetima, štiteći osobu same osobe, kao i od drugih, prilično agresivnih životinja. Psi su prekrasni pastiri. Samo se mogu nositi s ogromnim veslo ovca ili stoke. Samo oni mogu zaštititi ljudsko stanovanje od vanjske penetracije, kao i svih članova obitelji.

Nažalost, nisu svi mogli osjetiti mjeru odgovornosti, odlučujući da pas kod kuće nije dekorativna pasmina. Mnogi ignoriraju zahtjeve povezane s obrazovanjem i osposobljavanjem, koji ne mogu oštetiti ne samo neovlaštenim osobama, već i članovima obitelji. Uvijek treba pamtiti da u svakoj pasmini postoje određeni instinkt koji mogu dovesti do neupravljane agresije.

Također treba pamtiti da svaka pasmina ima vlastite nedostatke koji su izravno povezani s zdravljem psa. Praktično iznad svih pasmina pasa, uzgajivači su radili, prelazili razne pasmine. Kao rezultat toga, svaka pasmina je apsorbirala, i prednosti i nedostatke jedne pasmine koja se može manifestirati u različito vrijeme na svakom potomstvu. Računati na činjenicu da svaka pasmina zadovoljava svoje standarde pasmina, a još više, ako se tiče neodgovorne uzgajivače, ne bi trebao. Stoga se mnogi suočavaju s ovim problemom. Tako rastu agresivne pse koji su ozbiljno obrazovani, a također ne percipiraju ni odrasle ili djecu. Od takvih pasa možete čekati bilo što. Vrlo je važno da se ne uključite u trening, ali za naplatu ovog teškog poslovanja od strane stručnjaka. Može odmah prepoznati karakter kućnog ljubimca i pomoći će izgladiti neke probleme. Ako vlasnik ne poznaje prirodu svog ljubimca, bit će mu teško pronaći pristup njemu.

Drugim riječima, pas nije samo prijatelj čovjek, već velika odgovornost za osobu. Jer to uzalud nije odgovoran za one koji su ukrotili.